1972, Παρίσι: Η Χριστίνα Ωνάση, στο crazy horse με τον γοητευτικό Γερμανό βιομήχανο Christian Flick - Δείτε τη vintage pic

Φοβερό κλικ από το μακρινό παρελθόν ...

Ένα τέλειο vintage στιγμιότυπο έφερε στο φως της δημοσιότητας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Πρόκειται για μία ασπρόμαρη φωτογραφία με πρωταγωνιστές τη Χριστίνα Ωνάση και τον γερμανό βιομήχανο Christian Flick σε μία κοινή τους έξοδο στο Παρίσι το 1972.

Διαβάστε ακόμη: Σπανιότατη φωτογραφία: Χριστίνα και Αλέξανδρος μικρά παιδιά καλοκαίρι, στο Μόντε Κάρλο - Τίποτε δεν προμήνυε την κατάρα των Ωνάση

Ο φακός των παπαράτσι συλλαμβάνει την Χριστίνα Ωνάση να καταφθάνει στο νυχτερινό κέντρο Crazy Horse Saloon μαζί με τον γοητευτικό Γερμανό βιομήχανο Christian Flick με τον οποίο έβγαινε συχνά εκείνη την εποχή αμέσως μετά το διαζύγιο της από τον Τζόζεφ Μπόλκερ, ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας στο Λος Άντζελες, εκατομμυριούχο, διαζευγμένο, πατέρα τεσσάρων κοριτσιών, ο οποίος στα 48 του χρόνια ήταν μεγαλύτερος από τη Χριστίνα σχεδόν κατά τρεις δεκαετίες.

 

 

Εκτός από πατρική φιγούρα, έγινε γρήγορα για εκείνην ένας από τους ανθρώπους που είχαν την υπομονή να την ακούνε, κάτι που σπάνια έκανε ο πατέρας της. Ο γάμος τους είχε κάνει έξαλλο τον Ωνάση, είχε όμως σύντομο τέλος, καθώς η Χριστίνα σύντομα βαρέθηκε να ζει τη ζωή μιας νοικοκοιράς του Λος Άντζελες. Ακολούθησε το φλερτ με τον γοητευτικό Christian Flick που όμως δεν είχε κάποια σοβαρή εξέλιξη.

Christian Flick

Ο Friedrich Christian Flick (γεννημένος στις 19 Σεπτεμβρίου 1944), γνωστός και ως Mick Flick, είναι Γερμανός συλλέκτης έργων τέχνης.

Εκπαιδευμένος ως δικηγόρος, είναι ένας από τους κληρονόμους της βιομηχανικής περιουσίας της οικογένειας Flick και ο ιδρυτής της συλλογής Friedrich Christian Flick.

Διαβάστε ακόμη: Σαν σήμερα «έφυγε» η Χριστίνα Ωνάση: Το αδημοσιεύτο κλικ του Κλεισθένη από τον γάμο της χρυσής κληρονόμου με τον Αλέξανδρο Ανδρεάδη

Ο Flick είναι γιος του Otto-Ernst Flick και εγγονός του υποστηρικτή των Ναζί Friedrich Flick, του ιδρυτή του βιομηχανικού ομίλου της οικογένειας Flick—ο οποίος αργότερα καταδικάστηκε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Δίκη της Νυρεμβέργης, συγκεκριμένα στη Δίκη Flick.

Αφού σπούδασε νομική στο Μόναχο, απέκτησε διδακτορικό στη Νομική στο Αμβούργο. Από τη δεκαετία του 1970 ζει στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Ο Flick παντρεύτηκε για πρώτη φορά το μοντέλο Andrea de Portago. Το 1985, παντρεύτηκε την κόμισσα Maya von Schönburg-Glauchau, κόρη του Joachim, κόμη του Schönburg-Glauchau και της κοντέσσας Beatrix Széchényi, και τη μεγαλύτερη αδερφή της Gloria, πριγκίπισσας του Thurn και του Taxis. Έχουν τρία παιδιά, αλλά χώρισαν το 1993.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ