Ανακοινώθηκαν οι βάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ των υποψηφίων των Πανελλαδικών εξετάσεων - -Όλοι οι πίνακες (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος των Πανελλαδικών εξετάσεων 2023... 

Ανοιξε η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα εισαγωγής στα ΑΕΙ, δίνοντας έτσι τέλος στην αγωνία των φετινών υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσω της πλατφόρμας https://results.it.minedu.gov.gr να ενημερωθούν για τη σχολή ή το τμήμα εισαγωγής τους, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Επιπλέον, όσοι υποψήφιοι είχαν καταχωρίσει το κινητό τους τηλέφωνο σε σχετική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας, θα ενημερωθούν να μάθουν σε ποια σχολή ή τμήμα έχουν εισαχθεί και μέσω γραπτού μηνύματος (sms).

Αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Παιδείας τα αναλυτικά στοιχεία με τις βάσεις εισαγωγής όλων των ΑΕΙ.

Καλή επιτυχία ευχήθηκε ο υπουργός Παιδείας στους υποψήφιους των Πανελλαδικών

Τα σημερινά αποτελέσματα να αποτελέσουν την αρχή μιας πολύ μεγάλης διαδρομής, που θα οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, ευχήθηκε προς τους υποψήφιους των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης, λίγο πριν την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

«Τα αποτελέσματα μπορεί να δικαιώσουν τις προσπάθειές σας ή να μη φανούν αντάξια των προσδοκιών σας.

Σε κάθε περίπτωση, δεν κρίνονται όλα σήμερα. Αυτό δεν είναι παρά μόνο ένα από τα πολλά επεισόδια της ζωής που έχετε μπροστά σας», ανέφερε ο κ. Πιερρακάκης σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ