Τσιτσιπάς - Μπαντόσα enfants gâtès: Ρομαντζάδα με φεγγαρόφωτο - τρέχουν στο Μονακό με Aston Martin …… λίγο ακριβούτσικη (φωτο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είναι τρελά ερωτευμένος και βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του.  Ο τενίστας είναι ζευγάρι με την Πάουλα Μπαντόσα, επίσης κορυφαία τενίστρια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Το ζευγάρι αυτή την στιγμή περνάει ρομαντικές στιγμές στο Μονακό.

 

 

Δείτε επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Ψώνια στο Harrods και γεύμα στον πανάκριβο Νουσρέτ - Είναι τρελά ερωτευμένοι (φωτό)

 

Δείτε επίσης: O... αντίζηλος του Στέφανου Τσιτσιπά: Ο πρώην της Μπαντόσα επιπλήττει το νέο ζευγάρι για το too much στα social media

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media τα προηγούμενα 24ωρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα βγήκαν για βόλτα με την Aston Martin Speedster V12, ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο.

Περαστικοί, μάλιστα, είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το εντυπωσιακό supercar και το θαύμαζαν όταν είδαν τον Τσιτσιπά και την Μπαντόσα να επιβιβάζονται σε αυτό.

Μάλιστα, η Ισπανίδα τενίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει την στιγμή βγάζοντας μια selfie μέσα από το αμάξι. Ακολούθησε, δε, βραδινή έξοδος στο Μονακό.

 

 

 

Να σημειώσουμε πως πριν μερικές ημέρες οι δύο τους, βρέθηκαν για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Μήλου. Οι «Tsitsidosa» - όπως τους αποκαλούν οι fans-  έκαναν βαρκάδα» στο φεγγαρόφωτο με το ιστιοφόρο. 

 

 

Εκτός από τη Μήλο, επισκέφθηκαν και την Ύδρα,. 

Όπως φαίνεται το ζευγάρι είναι τρέλα ερωτευμένο και δεν φοβάται να το δείξει ακόμα και στα social media. Οι επικρίσεις Είναι πολλές, οι δυο τους όμως, δείχνουν να μην επηρεάζονται καθόλου. Έτσι κι αλλιώς ο έρωτας τους είναι τόσο δυνατός! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ