Η Salma Hayek ανοίγει τα χαρτιά της: ''Να γιατί στα 56 μου, δείχνω απίστευτα σε μπικίνι'' (φωτό)

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να μάθει το μυστικό της...

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι πολύ όμορφη με μπικίνι - και το ξέρει.

Έχοντας χαρίσει στον κόσμο μια σειρά από διαφορετικά στιγμιότυπα με τον εαυτό της να φοράει μπικίνι τον τελευταίο καιρό, η 56χρονη μόλις γιόρτασε το γεγονός ότι έφτασε τα 25 εκατομμύρια followers στο Instagram, μοιραζόμενη την εύκολη ρουτίνα άσκησής της στην πισίνα.

"Επειδή σε όλους σας αρέσουν περισσότερο οι φωτογραφίες μου με μπικίνι, ορίστε μια προπόνηση με μπικίνι για όλους σας", έγραψε στη λεζάντα. "Μισώ την άσκηση - αλλά μου αρέσει να γιορτάζω καλές στιγμές χορεύοντας στο νερό" Αν όλα τα μαθήματα aqua aerobics έμοιαζαν με το συνοδευτικό βίντεο, το χόμπι θα είχε πολύ πιο λαμπερή φήμη. 

Είτε πρόκειται για ανύψωση των ποδιών μέσα στην πισίνα είτε για κοιλιακούς, η άσκηση στο νερό είναι πολύ πιο εύκολη για τις αρθρώσεις απ' ότι στη στεριά, κάτι που είναι βασικό για τις γυναίκες που περνούν την εμμηνόπαυση, όταν τα οστά γίνονται φυσικά πιο εύθραυστα, αναφέρει η Vogue.

Το νερό παρέχει ένα ορισμένο επίπεδο αντίστασης, το οποίο είναι καλό για την ανάπτυξη της δύναμης, αλλά είναι επίσης λιγότερο πιθανό να υποστείτε τραυματισμό. Για να μην αναφέρουμε ότι η άσκηση στο νερό συμβάλλει στη διατήρηση της θερμοκρασίας σας σε χαμηλά επίπεδα - πείτε αντίο στον ιδρώτα.

Αυτό είναι λοιπόν το μυστικό της, για ένα τέλειο, γυμνασμένο σώμα, που όλες οι γυναίκες ζηλεύουν. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ