Η ψιλόλιγνη ομορφιά της Κaia Gerber - Έτσι άνοιξε το show του Valentino στο επιβλητικό Château de Chantilly (φωτό - βίντεο)

Άνοιξε το Valentino show με ένα θεϊκό denim look....

 

Η Kaia Gerber, μας απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι υπερκαλλονή - σαν την μαμά της Cindy Crawford - καθώς περπάτησε στην πασαρέλα της επίδειξης Valentino Haute Couture στο Chantilly της Γαλλίας την Τετάρτη.

Το μοντέλο, 21 ετών, περπάτησε με  λευκό πουκάμισο που ήταν ξεκούμπωτο μέχρι τη μέση, ενώ δεν φορούσε σουτιέν. 

Η Kaia συνδύασε την πικάντικη εμφάνισή της με ένα ζευγάρι τζιν, τεράστια, κρεμαστά σκουλαρίκια και ασημένια παπούτσια με μυτερές μύτες και έναν μεγάλο φιόγκο πάνω από τα δάχτυλα των ποδιών της.

H νεαρή κοπέλα ενσαρκώνει την Denim εκδοχή της Couture συλλογής που σχεδίασε ο Pierpaolo Piccioli για τον οίκο Valentino. Ο σχεδιαστής παρουσιάζει τα Vintage Levi’s Big E 501s στο Paris Couture συλλογή και το πιο θεϊκό look ήταν αυτό που άνοιξε το show.

Όπως πάντα, η συλλογή Υψηλής ραπτικής του Pierpaolo Piccioli για τον οίκο Valentino ήταν γεμάτη με απροσδόκητους χρωματικούς συνδυασμούς και εμβληματικές δημιουργίες!

Το show στο Château de Chantilly

Το κάστρο του Σαντιγί , είναι ιστορικό γαλλικό κάστρο που βρίσκεται στην πόλη Σαντιγί στο νομό Ουάζ, στην περιοχή Ω-ντε-Φρανς, 43 χιλιόμετρα βόρεια του Παρισιού.

Ο χώρος περιλαμβάνει δύο συνδεδεμένα μεταξύ τους κτήρια: το Πετί Σατώ (Μικρό κάστρο) που χτίστηκε γύρω στο 1560 για τον Αν του Μονμορανσύ και το Γκραν Σατώ (Μεγάλο κάστρο), το οποίο καταστράφηκε κατά τη Γαλλική Επανάσταση και ξαναχτίστηκε το 1875.

Το κάστρο ανήκει στο Ινστιτούτο της Γαλλίας, στο οποίο κληροδοτήθηκε με τη διαθήκη του Ερρίκου της Ορλεάνης, δούκα του Ωμάλ.

Είναι ιστορικό μνημείο από το 1988 και ανοιχτό στο κοινό.

Στο κάστρο στεγάζεται το Μουσείο Κοντέ, που περιλαμβάνει μία από τις καλύτερες συλλογές πινάκων στη Γαλλία και Βιβλιοθήκη με μικρογραφίες βιβλίων του 15ου και 16ου αιώνα.

Οι στάβλοι, Μεγάλοι στάβλοι, χτισμένοι από το 1719 έως το 1740, είναι ένα αριστούργημα του αρχιτέκτονα Ζαν Ωμπέρ, στεγάζουν τώρα το Μουσείο αλόγου. Οι κήποι είναι μια από τις πιο αξιοσημείωτες δημιουργίες του Αντρέ Λε Νοτρ.[7]

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ