Κέιτ Μίντλετον: Σαν ηθοποιός παλιάς ελληνικής ταινίας μέσα στο πουά φόρεμα της - Πόσο κόστισε το look; (φωτό - βίντεο)

Της πάει και αυτό το vintage ύφος ...

Εξαιρετικά κομψή και σαν να βγήκε από άλλη εποχή μοιάζει η πριγκίπισσα Κέιτ στην τελευταία της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε επίσκεψη στην «Hope Street», μια οικιστική κοινότητα που πιλοτικά κάνει μια νέα προσέγγιση για την υποστήριξη των γυναικών στο Σύστημα Δικαιοσύνης, στο Σαουθάμπτον, στη νότια Αγγλία.

Σχεδιασμένο και αναπτυγμένο από τη φιλανθρωπική οργάνωση One Small Thing, η Hope Street είναι η πρώτη του είδους της στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει σχεδιαστεί για να μεταμορφώσει την εμπειρία των γυναικών και των παιδιών από το δικαστικό σύστημα. Εμπνευσμένη από τη δέσμευση του One Small Thing για αποτελεσματική αλλαγή για τις γυναίκες και τα παιδιά στο σύστημα δικαιοσύνης, η Hope Street προσφέρει μια εναλλακτική για γυναίκες που διαφορετικά θα φυλακίζονταν άσκοπα λόγω έλλειψης ασφαλούς στέγασης ή ανησυχιών για την ευημερία τους.

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Κέιτ ... Μαρία Σάκκαρη! Παίζει αγώνα τένις με τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Ρότζερ Φέντερερ (βίντεο)

 

 

 

 


instagram @royalfashionpolice

Για την ιδιαίτερη αυτή εμφάνιση η αγαπημένη royal επέλεξε ένα midi πουά μεταξωτό φόρεμα με φουσκωμένα μανίκια δημιουργίας Alessandra Rich, που κόστισε £1,549 (1.799,30ευρώ) συνδυάζοντας το άψογα με ασπρόμαυρες κλειστές γόβες του ίδιου brand (US$745 δηλαδή 679,30 ευρώ) 

Ολοκλήρωσε το look της κρατώντας μία λευκή μικρή τσάντα Mulberry (£675 δηλαδή 784,69 ευρώ) και επιλέγοντας σκουλαρίκια με μαργαριτάρια "SHYLA" κόστους £72 (83,63ευρώ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ