Πριγκίπισσα Κέιτ: Αντέγραψε την αδικοχαμένη Νταϊάνα; Το παρόμοιο πουά φόρεμα & η αρνητική αντίδραση στα social media (φωτό)

Δεν το πήραν καλά οι θαυμαστές ...

Η πριγκίπισσα Κέιτ μας θύμισε την αδικοχαμένη Νταϊάνα σε πρόσφατη εμφάνιση της. 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσε το "παρών" το απόγευμα της Δευτέρας, στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ για την εκδήλωση Order of the Garter φορώντας ένα υπέροχο πουά φόρεμα.

Διαβάστε ακόμη: Kate Middleton: Το αξεπέραστο λευκό σύνολο με τις μαύρες λεπτομέρειες στην National Portrait Gallery - Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά (φωτό)

Το ασπρόμαυρο πουά Allesandra Rich φόρεμα που συνδύασε με γόβες του ίδιου brand και με ένα εντυπωσιακό καπέλο φάνηκε η ιδανική επιλογή για την εκδήλωση.

Συνδύασε το φόρεμα με γόβες "Vittorio 105" από την Jennifer Charmandi αξίας 1.102 ευρώ και στο κεφάλι της φόρεσε ένα καπέλο Phillip Treacey. Ακόμα κράτησε το "Multrees Chain Wallet" της αγαπημένης της μάρκας Strathberry.

kate middleton

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν εκπληκτική κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, αλλά το φόρεμά της ήταν υπερβολικά ίδιο με το πουά φόρεμα του ίδιου σχεδιαστή που φόρεσε στο ντεμπούτο της στο Royal Ascot τον Ιούνιο του 2022.

Διαβάστε ακόμη: Royal Ascot: Αυτά είναι τα ωραιότερα καπέλα που έβαλαν οι fans των περίφημων ιπποδρομιών (φωτό)

Η συγκεκριμένη εμφάνιση της πριγκίπισσας αντλεί έμπνευση από εμφάνιση της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τη δεκαετία του 80′.

Διαβάστε ακόμη: Σάλος στο twitter με τη "Βασίλισσα" Καμίλα - "Π@#&σουν με τον Κάρολο και φωτογραφιζόσουν την ίδια στιγμή με την αείμνηστη πριγκίπισσα" (φωτό)

Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα είχε επιλέξει, ένα επίσης πουά φόρεμα ασπρόμαυρο, ολόιδιο με αυτό που φόρεσε η Κέιτ δεκαετίες αργότερα. Το φόρεμα της Νταϊάνα ήταν δημιουργία του Victor Edelstein και το είχε συνδυάσει με καπέλο του Philip Somerville.

Θύελλα αντιδράσεων στο instagram

Στο Instagram υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που απογοητεύτηκαν με την εμφάνιση της Κέιτ.

- Ένας θαυμαστής σημείωσε: "Το γεγονός ότι έχει ένα πανομοιότυπο φόρεμα και ένα σχεδόν ίδιο ζευγάρι παπούτσια είναι απαράδεκτο. Θα μπορούσε απλά να επαναλάβει την εμφάνιση του Royal Ascot 2022 και αυτό θα ήταν μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα της πρέπει να είναι πιο δημιουργική με την υπάρχουσα και μελλοντική γκαρνταρόμπα της, αντί να αγοράζουν επαναλήψεις των ίδιων ρούχων".

- "Το να φοράς νέα ακριβά ρούχα υπονομεύει τα σταθερά μηνύματα που ακούμε από τον Γουίλιαμ και τον πατέρα του για την κλιματική αλλαγή και το Earthshot. Η βιομηχανία της μόδας είναι από τις πιο καταστροφικές στον πλανήτη", είπε ένας δεύτερος θαυμαστής.

- "Φαίνεται πανέμορφη… αλλά αυτό είναι τόσο περιττό. Θα μου άρεσε να δω επαναλήψεις ρούχων που έχει ήδη στην ντουλάπα της", πρόσθεσε ένας τρίτος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ