Φρίκη στη Νότια Κορέα: Μητέρα σκότωσε τα δύο νεογέννητα μωρά της - Τα έκρυβε για πέντε χρόνια στον καταψύκτη

Η γυναίκα είχε ακόμα τρία παιδιά και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, το πρώτο παιδί που σκότωσε γεννήθηκε το 2018 και το δεύτερο το 2019

Μία ανατριχιαστική ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη Νότια Κορέα, με γυναίκα να κατηγορείται για τη δολοφονία των παιδιών της, τα οποία μάλιστα κρατούσε στην κατάψυξη επί χρόνια.

Μια απίστευτη και συνάμα ανατριχιαστική υπόθεση, σύμφωνα με το CNN, εκτυλίχθηκε στη Νότια Κορέα, καθώς οι Αρχές συνέλαβαν μία γυναίκα, η οποία, όπως ομολόγησε, σκότωσε τα παιδιά της μόλις τα γέννησε και στη συνέχεια έκρυψε τα άψυχα κορμιά τους στην κατάψυξη του σπιτιού της.

Αξιωματούχος της νοτιοκορεάτικης αστυνομίας δήλωσε στο CNN ότι η γυναίκα παραδέχτηκε την πράξη της, την οποία δικαιολόγησε λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε, καθώς έχει ακόμα τρία παιδιά, ηλικίας 8, 10 και 12 ετών.

Ο πατέρας ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε τίποτα

«Τα άτυχα μωρά ήταν μόλις μίας ημέρας όταν δολοφονήθηκαν», πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

 

 

Η γυναίκα φέρεται να σκότωσε πρώτα το τέταρτο παιδί της, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2018, με την αστυνομία να υποστηρίζει ότι στραγγάλισε το κοριτσάκι την επόμενη ημέρα της γέννησής του και έβαλε το σώμα στον καταψύκτη του σπιτιού της. Το ίδιο έκανε και με το πέμπτο παιδί της, ένα αγοράκι που γεννήθηκε ακριβώς έναν χρόνο μετά, το Νοέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με τις Αρχές στη Νότια Κορέα, ο σύζυγός της υποστήριξε πως δεν γνώριζε τίποτα και πως του είχε πει ότι απέβαλε.

Η υπόθεση γνωστοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο, όταν το Συμβούλιο Ελέγχου και Επιθεώρησης της κυβέρνησης ανακάλυψε ότι οι γεννήσεις των μωρών δεν είχαν καταγραφεί επίσημα, αν και υπήρχε η καταγραφή τους στο νοσοκομείο.

Την Τετάρτη η αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση έρευνας στο σπίτι της γυναίκας, κατά τη διάρκεια της οποίας η ίδια παραδέχθηκε τις δολοφονίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ