Εμφάνιση πριγκίπισσας Κέιτ στα γενέθλια του πεθερού της: Με σμαραγδί πράσινο coat dress του Andrew Gn (φωτό)

Πιο stylish από ποτέ!

Δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο από την πριγκίπισσα Κέιτ! Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πραγματοποίησε μία υπέροχη εμφάνιση στο φετινό Trooping The Colour. Βγαίνοντας από το παλάτι του Μπάκιγχαμ με την μαύρη εντυπωσιακή άμαξα, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

 

 

 

 

Η πριγκίπισσα Κέιτ επέλεξε ένα τέλειο πράσινο σύνολο μία δημιουργία του Andrew Gn με στρογγυλή λαιμοκοψή, μακριά μανίκια και υπέροχα κεντήματα με μπλε κρύσταλλα. Επίσης, ιδιαίτερη λεπτομέρεια ήταν η χρυσή καρφίτσα σε σχήμα τριφυλλιού που κοσμούσε το πέτο της.

Το πράσινο σύνολό της συνδύασε με ασορτί καπέλο του Philip Treacy. Τα μαλλιά της είχε πιάσει σε έντυπωσιακό και χαμηλό σινιόν και το μακιγιάζ της ήταν διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει. Είχε δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα μάτια της με ένα έντονο καφέ smokey eye και περισσότερη φρεσκάδα στα ζυγωματικά της με ένα ροζ blush. Για τα χείλη της επέλεξε ένα nude gloss.

Διαβάστε ακόμη: Kate Middleton: Η νέα της εμφάνιση με υπέροχο πράσινο shirt dress - Επισκέφθηκε μωράκια & παιδάκια σε ίδρυμα (φωτό)

 

 

Καθόταν δίπλα στη βασίλισσα Καμίλα, ενώ απέναντι στην άμαξα είχε τα τρία παιδιά της, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις. Ο σύζυγός της πρίγκιπας Γουίλιαμ προπορευόταν έφιππος, το ίδιο και ο πεθερός της βασιλιάς Κάρολος.

Οι δύο διάδοχοι φορούσαν κοστούμι σε navy blue απόχρωση, ενώ η 8χρονη πριγκίπισσα φορούσε λευκό φόρεμα με κόκκινους σταυρούς στους γιακάδες που κατέληγαν σε ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο φιόγκο. Τα χρώματα του φορέματος της δεν είναι τυχαία, αλλά μια ξεκάθαρη αναφορά στους νέους ρόλους των γονιών της, ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας.

 

 

Το κορίτσι είχε χτενισμένα τα μαλλιά της πίσω με μία σικ chignon, ένα χτένισμα που έχει γίνει σήμα κατατεθέν της, και χαιρετούσε το πλήθος

Οι γκριμάτσες του πρίγκιπα Λούις

Και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα ευτράπελα. Ο "ατίθασος" Λούις ξαναχτυπά! Ο μικρός διάδοχος μετά από λίγη ώρα μάλλον βαρέθηκε και ξεκίνησε τα ... δικά του, όπως σε κάθε μεγάλο γεγονός. Εν αντιθέσει με τα αδερφάκια του που κάθονται σοβαρά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Και αυτή τη φορά έκανε τις πιο αστείες γκριμάτσες κάνοντας μας να γελάμε!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ