Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας έκανε πάλι το στιλιστικό θαύμα της! - Μία ολοκέντητη τουαλέτα Elie Saab με μικροσκοπικές baby blue χάντρες (φωτό)

Τέλεια δημιουργία για τη μοναδική Βασίλισσα

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας παρακολούθησε την εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων του συζύγου της, βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμμάν.

Η εκδήλωση είχε στόχο να υποστηρίξει έργα που υποστηρίζουν την καταπολέμηση του καρκίνου στην Ιορδανία, όπως η ίδρυση εξειδικευμένων κέντρων σε όλη την χώρα υπό τη σημαία του Κέντρου Καρκίνου King Hussein (KHCC).

Αυτά περιλαμβάνουν το επερχόμενο Κτήριο του βασιλιά Αμπντάλα ΙΙ στην Άκαμπα και δύο επιπλέον κτίρια στο Αμμάν για παιδιατρική θεραπεία και έρευνα για τον καρκίνο.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: 30 χρόνια από τον γάμο της με τον Βασιλιά Αμπντάλα - Ο μεγάλος έρωτας & το ασυναγώνιστο νυφικό 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Η παραδοσιακή γιορτή που διοργάνωσε προς τιμήν της μέλλουσας νύφης της & μέλλουσας βασίλισσας της χώρας (φωτό - βίντεο)

Η βασίλισσα Ράνια έδωσε λοιπόν το «παρών» στο εν λόγω event, πραγματοποιώντας μια κομψή εμφάνιση με φόρεμα ELIE SAAB. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα baby blue μακρύ φόρεμα με μικροσκοπικές χάντρες. Έχει κλειστό λαιμό και μανίκια που πέφτουν μέχρι τους αγκώνες.

Διαβάστε ακόμη: Γάμος Χουσείν της Ιορδανίας: Απαστράπτουσα η Βασίλισσα Ράνια με φόρεμα Dior - Το δεύτερο φόρεμα από Elie Saab

Διαβάστε ακόμη: Bασιλικός γάμος στην Ιορδανία: Παρόντες οι royals από όλο τον κόσμο - Ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους (φωτό - βίντεο)

Η Βασίλισσα ολοκλήρωσε το look της με ένα clutch σε επίσης baby blue χρώμα και ασημένια σκουλαρίκια. Τα μαλλιά της κυμάτιζαν σε χαλαρές μπούκλες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ