Στέφανος Τσιτσιπάς: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση, στην σύντροφό του Μπαντόσα - ''Ζει μέσα στο κεφάλι μου''

Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο! 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είναι τρελά ερωτευμένος και βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του. 

Ο Έλληνας τενίστας φαίνεται πως έχει καταφέρει να βρει ισορροπία και στην προσωπική του ζωή. Ο 25χρονος Τσιτσιπάς έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο της συνομίληκής του Ισπανίδας τενίστριας Πάουλα Μπαντόσα.

Η πανέμορφη τενίστρια είναι μεγάλη σταρ στην Ισπανία. Πέρα από τις αθλητικές της δραστηριότητες, πρωταγωνιστεί σε μία σειρά από διαφημιστικές καμπάνιες, έχει βαριά εμπορικά συμβόλαια και έναν λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 900.000 ακόλουθους.

Δείτε επίσης: Good news ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους «8» του Roland Garros: «Νιώθω καλλιτέχνης, κι έτσι θέλω να με βλέπουν» - Αντίπαλός του ο Αλκαράθ

 

 

 

Μετά τις κοινές φωτογραφίες και το βίντεο από το ελληνικό γλέντι στο Ντουμπάι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επανήλθε μέσω social media και συγκεκριμένα μέσω twitter, ποστάροντας βίντεο από τον αγώνα του με την Πάουλα Μπαντόσα τον περασμένο Μάρτιο, σε φιλανθρωπικό τουρνουά στην Καλιφόρνια.

 

 

Η σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά απαριθμεί μόλις λίγες εβδομάδες, όμως οι δυο τους είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί. 

 

 

Ο Τσιτσιπάς στον αγώνα ήταν δίδυμο με τη Σάκκαρη και η Μπαντόσα με τον Νόρι, με το ελληνικό δίδυμο να επικρατεί με 12-10 και στο φινάλε ο Στέφανος να αγκαλιάζει την Πάουλα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ