Ταϊλανδός επιχειρηματίας πίνει 2 φορές την ημέρα αίμα κροκόδειλου – Για να κρατιέται σε φόρμα

Ο 52χρονος Rojakorn Nanon, πίνει ένα ποτήρι το πρωί και έναν το βράδυ αφού προηγούμενος το έχει αναμίξει με ένα τοπικό αλκοόλ

 

Ένας επιχειρηματίας από τη νότια Ταϊλάνδη έγινε πρόσφατα... viral επειδή ισχυρίστηκε ότι το μυστικό για την καλή υγεία του είναι να πίνει αίμα κροκοδείλου αναμεμειγμένο με αλκοόλ δύο φορές την ημέρα.

Ο 52χρονος Rojakorn Nanon, από την επαρχία Trang της Ταϊλάνδης, ξεκινά τη μέρα του με ένα ποτήρι αίμα κροκόδειλου αναμεμειγμένο με ένα ταϊλανδέζικο αλκοόλ που ονομάζεται lao khao, ενώ πίνει ακόμα ένα πριν πέσει για ύπνο.

Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι ήταν σωματικά αδύναμος και εξαντλημένος όλη την ώρα, αλλά από τότε που άρχισε να πίνει αίμα κροκοδείλου, τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο. Πιστεύει ότι το αίμα κάνει θαύματα σε πολλά όργανα και στο νευρικό σύστημα.

Ο Nanon άρχισε να καταναλώνει αίμα κροκοδείλου αναμεμειγμένο με lao khao πριν από δύο μήνες, αφού ανακάλυψε το κοκτέιλ που πωλούσε ο 53χρονος Wanchai Chaikerd, ιδιοκτήτης μιας φάρμας κροκοδείλων στην περιοχή Ban Pho. Ο Wnachai ισχυρίζεται ότι οι κροκόδειλοι έχουν πολύ λίγο αίμα - ένα ή δύο ποτήρια - οπότε το αναμιγνύει με το lao khao. Μάλιστα το χρέωνε 200 - 300 μπατ ($6 - $9) ανά ποτήρι.

Θεραπεύει και τη… στειρότητα

Ο Wanchai, ο οποίος κατέχει τη μεγαλύτερη φάρμα κροκοδείλων στην επαρχία Trang, ισχυρίζεται ότι το παρασκεύασμά του βοηθά την κυκλοφορία, ενισχύει τα ερυθρά αιμοσφαίρια, αυξάνει τον αριθμό των αιμοπεταλίων και των λευκών αιμοσφαιρίων και τρέφει τα ωάρια και τα σπερματοζωάρια. Προφανώς, το αίμα κροκοδείλου μπορεί ακόμη και να θεραπεύσει τη στειρότητα.

Οι κροκόδειλοι ηλικίας μεταξύ τριών και τεσσάρων ετών συνήθως θυσιάζονται για να φτιάξουν το αμφιλεγόμενο κοκτέιλ, επειδή τότε είναι ισχυρότεροι, οπότε το αίμα τους έχει το πιο ισχυρό. Κάθε ζώο μπορεί να δώσει περίπου 100cc αίματος, το οποίο είναι αρκετό μόνο για δύο ποτήρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ