Νίκος Αλιάγας: Γιορτάζει τα 54α γενέθλια του με μία συναισθηματική ανάρτηση - Η συγκινητική αναφορά στη μητέρα του (φωτό)

Χρόνια πολλά!

Γενέθλια σήμερα, 13 Μαΐου, για τον Νίκο Αλιάγα, ο οποίος έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση για τον χρόνο που περνάει και τη ζωή.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις σκέψεις του με αφορμή τα 54α γενέθλιά του, «ανεβάζοντας» παράλληλα μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία εικονίζεται ο ίδιος να κάθεται στα σκαλιά στην είσοδο ενός σπιτιού, κρατώντας στα χέρια του τη φωτογραφική του μηχανή.

«Η ζωή συνεχίζεται, με την πομπή των απουσιών και των δώρων της, με τις χαρές, τις αμφιβολίες και τα όνειρά της», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Νίκος Αλιάγας, προτρέποντας τους διαδικτυακούς του φίλους «να είστε ευτυχισμένοι και γαλήνιοι στην καρδιά σας, πάντα υπάρχει κάπου ένα μονοπάτι φωτός».

Σκέφτομαι εκείνη τη νεαρή γυναίκα, 19 ετών, που χρειάστηκε περισσότερες από 13 ώρες για να με γεννήσει
«Στις 13 Μαΐου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις θερμές ευχές και τα λόγια σας. 54 χρόνια ήδη! Ο χρόνος μας περνάει σαν ένα παιχνίδι φωτός και σκιάς, τόσο κρυφό όσο και ουσιαστικό. Σκέφτομαι εκείνη τη νεαρή γυναίκα των 19 ετών που χρειάστηκε περισσότερες από δεκατρείς ώρες για να με γεννήσει σε μια μικρή κλινική στο ενδέκατο διαμέρισμα... Μια άλλη εποχή, σχεδόν ένας άλλος κόσμος», αναφέρει ο Νίκος Αλιάγας στην ανάρτησή του στα γαλλικά.

«Και η ζωή συνεχίζεται, με την πομπή των απουσιών και των δώρων της, με τις χαρές, τις αμφιβολίες και τα όνειρά της. Να είστε ευτυχισμένοι και γαλήνιοι στην καρδιά σας, πάντα υπάρχει κάπου ένα μονοπάτι φωτός. Όλα είναι ένα πέρασμα, όπως τα κεριά που σβήνουμε για ένα τραγούδι. Ο χρόνος που πέρασε δεν χάνεται ποτέ, είναι η έκφραση της ευγνωμοσύνης μας, μια εικόνα που έζησε είναι μια εικόνα που κέρδισε ενάντια στην αμείλικτη αμνησία της ύπαρξης. Το να ζεις σημαίνει να μάθεις να αγαπάς, να δέχεσαι την αγάπη και των άλλων», προσθέτει.

Διαβάστε ακόμη: O Έλληνας superstar της Γαλλίας, Νίκος Αλιάγας φωτογραφίζει τον Βίκτωρα Bερνίκο - Aπίθανο, τέλειο, ασπρόμαυρο κλικ πριν την Εurovision

Η ανάρτησή του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους ακόλουθούς του, που τού χάρισαν περισσότερα από 5.000 likes σε λιγότερο από μία ώρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ