Δείτε φωτό & βίντεο από τον χλιδάτο χορό στο Παρίσι του Πρίγκιπα Ιωακείμ, απόγονου του Ναπολέοντα & της εντυπωσιακής συζύγου του Yasmine - Σαν από άλλη εποχή

Μας μεταφέρει δεκαετίες πίσω...

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Πρίγκιπας Ιωακείμ (Joachim Murat), ένας πραγματικός γόης, από περιζήτητος εργένης ανακοίνωσε τον πολιτικό του γάμο πρώτα και μετά τον θρησκευτικό τον Οκτώβριο του 2022 με την εντυπωσιακή εκλεκτή της καρδιάς του και σήμερα Πριγκίπισσα Yasmine.

 

 

Αρκετά ενεργοί στα social media, ειδικά στο λογαριασμό της Yasmine Lorraine Briki, το πραγματικό της όνομα πριν αποκτήσει τον τίτλο της πριγκίπισσας. Η Yasmine έχει επίσης σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και σήμερα γράφει παιδικά βιβλία μαζί με την δημοσιογράφο αδελφή της. Είναι 40 ετών μελαχρινή, επιλέγει απλές τουαλέτες που αναδεικνύουν την λεπτή σιλουέτα της.

 

 

 

 

 

 

Έτσι είδαμε φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο, τον θρησκευτικό γάμο αλλά και την βάφτιση του μοναχογιού τους

Διαβάστε ακόμη: Royal γάμος στο Παρίσι: Ο απόγονος του Ναπολέοντα πρίγκιπας Joachim Murat παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Yasmine (φωτό & βίντεο)

Το eirinika είχε καλύψει μερικά από αυτά τα κοσμικά γεγονότα, ενώ αυτή τη φορά το ζεύγος των πριγκίπων έδωσε χορό με κάθε επισημότητα στην καρδιά του Παρισιού στις μεγαλοπρεπείς  αίθουσες του ξενοδοχείου Ιντερκοντινένταλ Le Grand ακριβώς απέναντι από τα Tuileries. 

 

 

Τα ζευγάρια ήταν ντυμένα σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας του 18ου του 19ου αιώνα και όλα θύμιζαν αναπαραγωγή μιας άλλης εποχής της εποχής που οι Γάλλοι είχαν αυτοκράτορες και Βασιλιάδες.

To gala Napoleon III έγινε με αφορμή τα 150 χρόνια από το θάνατο του Αυτοκράτορα της Γαλλίας 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ