Έλενα Ακρίτα για υπόθεση Γεωργούλη: ''Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, να χτυπιέστε κάτω, δεν είμαστε όλοι ίδιοι''

Η τοποθέτησή της για την καταγγελία εις βάρους του Αλέξη Γεωργούλη ....

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση ότι ο Αλέξης Γεωργούλης παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δηλώνει πώς οι κατηγορίες σε βάρος του είναι ψευδείς, ωστόσο οφείλει να φύγει προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

Η Έλενα Ακρίτα θέλησε να τοποθετηθεί σε όλο αυτό το ζήτημα, κάνοντας μια ανάρτηση στο Facebook.

 

Δείτε επίσης: Αλέξης Γεωργούλης: Ποια είναι η γυναίκα που τον κατήγγειλε για παρενόχληση & κακοποίηση - Το 2020 είχε πάει στη Βελγικές Αρχές

Αναλυτικά το κείμενό της: 

«Δεν υπάρχει αριστερό και δεξιό πρόσημο στην παρενόχληση. Αν αποδειχτεί ότι ο Αλέξης Γεωργούλης όντως παρενόχλησε άτομο πριν τρία χρόνια, να δικαστεί και να καταδικαστεί. Τουλάχιστον όμως, αυτός παραιτήθηκε αμέσως. Και ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε αστραπιαία αντανακλαστικά. Όχι σαν τον Λιγνάδη.

Που είχε γαντζωθεί στην καρέκλα με την κυβέρνηση να κάνει τα στραβά μάτια ενώ βοούσε το σύμπαν για τα τέρατα και τα σημεία για τα οποία πρωτοδίκως καταδικάστηκε. Και τώρα σουλατσάρει ελεύθερος. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Να χτυπιέστε κάτω, δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ