Τάσος Κωστής: Η ατάκα που «πάγωσε» την Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο - «Δεν ξεκινάει η τηλεόραση από τότε που γεννηθήκατε εσείς» (βίντεο)

«Για μένα, η πρώτη επιτυχία ήταν το 1981» 

O Τάσος Κωστής μίλησε σε συνέντευξή του για την πορεία του στην τηλεόραση αλλά και την αναγνωρισιμότητα που έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αρχικά ρωτήθηκε από την Τζένη Μελιτά αν έγινε γνωστός στο κοινό μέσα από το «Ρετιρέ». Σε έντονο ύφος, τότε, της απάντησε πως «η τηλεόραση δεν ξεκίνησε όταν γεννήθηκε εκείνη».

«Δεν ξεκινάει η τηλεόραση από τότε που γεννηθήκατε εσείς και που αρχίσατε να καταλαβαίνετε τι γίνεται. Επαναλαμβάνω, δεν ξεκινάει η τηλεόραση από τότε που γεννηθήκατε εσείς. Για μένα η πρώτη επιτυχία, θα το πω κι αυτό, ήταν το 1981!», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής.

 

 

«Το '81 έκανα την πρώτη μου επιτυχία»
«Δεν ξεκίνησα όμως το 1981, αλλά το 1972, που βγήκα στη δουλειά. Το '81 έκανα την πρώτη μου επιτυχία σε μια σειρά του Ξενόπουλου, την οποία σκηνοθετούσε ο Νίκος Ανδρέου. Είχε, λοιπόν, επιτυχία η σειρά κι έκανα και προσωπική επιτυχία. Έτσι ξεχώρισα από τους συναδέλφους μου το '81, όπου ήμουν ο Γερολυμάκης με τη Φιορούλα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη; Ο Τάσος Κωστής για την μάχη με τον καρκίνο: «Πάλεψα σκληρά - πρώτα αρρώστησα εγώ & μετά η γυναίκα μου» (βίντεο)

Πριν από το «Ρετιρέ» είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία
Στη συνέχεια, εξήγησε πως είναι λογικό κάποιοι άνθρωποι νεότερης ηλικίας να τον θυμούνται από συμμετοχές σε σειρές που έκανε αργότερα. Ωστόσο, τόνισε πως ακόμα και πριν από το «Ρετιρέ» είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

«Έτσι καταλαβαίνω και τι ηλικίας είναι ο άλλος»
«Όποιος έχει γεννηθεί τότε και ήταν μεγάλος και καταλάβαινε, το έκανε από τότε. Όποιος γεννήθηκε μετά, θυμάται το "Ρετιρέ". Άλλος γεννιέται πιο μετά και θυμάται τη "Μαρία την άσχημη". Ανάλογα, δηλαδή, πότε γεννήθηκε και παρακολούθησε τηλεόραση. Έτσι καταλαβαίνω και τι ηλικίας είναι ο άλλος. Γιατί όταν μου λες "σε θυμάμαι από τότε", καταλαβαίνω πως τόσο είσαι»,
εξήγησε.

 

 

«Είχα την τύχη να γίνονται σειρές κι εγώ να είμαι εκεί»
Τέλος, σημείωσε για την καριέρα του: «Είχα την τύχη να έχω καλά ραντεβού. Να γίνονται σειρές κι εγώ να είμαι εκεί. Γιατί υπάρχουν και περίοδοι που δεν γίνονται καλά πράγματα στην τηλεόραση», είπε κλείνοντας ο Τάσος Κωστής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ