Η Μίνα Αποστολίδη παρουσιάζει τα σοκολατένια αυγά - αριστουργήματα για το Πάσχα - Σκέτη ζωγραφιά (φώτο-βίντεο)

"Κάθε αυγό είναι χειροποίητο , άρα θέλει χρόνο και το καθένα είναι ξεχωριστό.  Τα χρωματιστά , με βούτυρο κακάο και βρώσιμα χρώματα είναι η διέξοδός μου για καλλιτεχνική έκφραση, μια που αγαπώ τη ζωγραφική", μας λέει η Μίνα Αποστολίδη.

H Μίνα Αποστολίδη δεν χρειάζεται συστάσεις. Η Ελληνίδα  "βασίλισσα" της σοκολάτας κατέκτησε το Βέλγιο και τον κόσμο με τις γευστικές δημιουργίες της.

Οι σοκολάτες της Μίνας που είναι η δημιουργός και η  ψυχή της εταιρείας Mina's Handmade Chocolates, σε κάνουν να χαμογελάς. 

 

Δείτε επίσης: Η Μίνα Αποστολίδη παρουσιάζει τα σοκολατένια αυγά - αριστουργήματα σε Βέλγιο & Ελλάδα για το Πάσχα - Σκέτη ζωγραφιά (φώτο-βίντεο)

 

Κάθε γεύση είναι μια γιορτή για τον ουρανίσκο.Τα  μυστικά της επιτυχίας είναι τρία: Το μεράκι και η αγάπη της Μίνας για τις σοκολάτες, τα πρώτης ποιότητας υλικά, οι ευφάνταστοι συνδυασμοί γεύσεων.

 

 

 

 

Οι περισσότερες από τις  σοκολάτες που κατέκτησαν τον κόσμο είναι φτιαγμένες με "Made in Greece" υλικά: Φυστίκι Αιγίνης, αγνό παρθένο ελαιόλαδο, αμύγδαλα.

Τα πασχαλινά σοκολατένια αυγά που ετοιμάζει κάθε χρόνο η Μίνα Αποστολίδη είναι πραγματικά έργα τέχνης.

 

 

 

""Κάθε αυγό είναι χειροποίητο , άρα θέλει χρόνο και το καθένα είναι ξεχωριστό.  Τα χρωματιστά , με βούτυρο κακάο και βρώσιμα χρώματα είναι η διέξοδός μου για καλλιτεχνική έκφραση, μια που αγαπώ τη ζωγραφική", είχε πει παλαιότερα στο eirinika η Μίνα Αποστολίδη.

 

"Χρησιμοποιώ πάντα σοκολάτα της γαλλικής εταιρίας Valrhona, ενώ οι ξηροί καρποί, όταν χρησιμοποιούνται είναι από την Ελλάδα- στην περίπτωση των αυγών, αμύγδαλα από την Καβάλα και επεξεργασμένοι από εμάς ξηροί καρποί στο εργαστήριό μας.

Δείτε όλες τις δημιουργίες της εδώ 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ