Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πρακτικοί και να βρίσκουμε έγκαιρα λύσεις σε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Καλά θα κάνουμε να είμαστε ευέλικτοι με τα προγράμματα που έχουμε εκπονήσει, καθώς μπορεί να προκύψουν απρόοπτα μέσα στη μέρα. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει το ταξίδι της στον Σκορπιό μέχρι νωρίς το απόγευμα της Κυριακής που θα περάσει στον Τοξότη. Και μολονότι ο Τοξότης είναι ένα ιδιαίτερα κεφάτο και αισιόδοξο πλαίσιο για να κινηθεί η Σελήνη, η κύρια όψη της θα είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς δημιουργώντας πιο κυκλοθυμική διάθεση και χρωματίζοντας με πιο μελαγχολικά χρώματα τις βραδινές ώρες.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη να περιδιαβαίνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου το ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να νιώθετε ένα συναισθηματικό αναβρασμό. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια περίεργα συναισθήματα σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Από την άλλη ίσως σας είναι εύκολο να κατηγορήσετε κάποιο άτομο για ένα δικό σας πρόβλημα χωρίς να το πολυσκεφτείτε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις μας θέλουν φροντίδα και χρόνο για να μπορέσουν να είναι ικανοποιητικές και να αισθανόμαστε πληρότητα μέσα σε αυτές. Σήμερα με τη Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας στον σύντροφο σας, στους κολλητούς σας, σε κάποιους καλούς συνεργάτες. Άλλωστε είναι η προτεραιότητα της μέρας για σας. Δεν πειράζει αν μια μέρα δεν δώσετε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά ή στις υποχρεώσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να κάνετε «καλό» στη φυσική σας κατάσταση. Ξεκλέψτε λίγη ώρα από το πρόγραμμα σας για να κάνετε κάποιες ασκήσεις ή ένα περπάτημα. Μαγειρέψτε ένα πιο υγιεινό δείπνο. Κάντε μια μέρα αποχή από το αλκοόλ. Κοιμηθείτε περισσότερο, αφού αυτό και μόνο θα βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να δείχνετε πιο όμορφοι και ήρεμοι. Το Σάββατο μπορεί να σας απασχολούν πιο πολύ και τα θέματα της δουλειάς, αλλά μην σας πιάνει βιασύνη και κάνετε απερίσκεπτες και παρορμητικές κινήσεις. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ