O Έλληνας superstar της Γαλλίας, Νίκος Αλιάγας φωτογραφίζει τον Βίκτωρα Bερνίκο - Aπίθανο, τέλειο, ασπρόμαυρο κλικ πριν την Εurovision

Δείτε το κλικ... 

Ο Βίκτωρας Βερνίκος γεννήθηκε στο Μαρούσι και μεγάλωσε ακούγοντας όλα τα είδη μουσικής, αφού δηλώνει «λάτρης της». Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου όταν ήταν μόλις 4 ετών, μαθήματα φωνητικής όταν ήταν 8 ετών και μαθήματα κιθάρας στα 10.

Άρχισε να γράφει τη δική του μουσική γύρω στα 11. Αυτή τη στιγμή σπουδάζει μουσική τεχνολογία και είναι ο νεότερος εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
 

 

 

 

Έχει γράψει μόνος του το τραγούδι για την Eurovision 2023, με τίτλο «What They Say».

Είναι ένα τραγούδι που έγραψε μετά από μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του, και ως εκ τούτου σημαίνει πολλά για εκείνον. «Το τραγούδι μου είναι ένα τραγούδι για μια πολύ αληθινή εμπειρία που βίωσα. Μια εμπειρία για την οποία πάντοτε ήθελα να γράψω» λέει ο Βίκτωρας μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

 
Αυτή τη στιγμή o νεαρός τραγουδιστής κάνει πρόβες για τη σκηνική του παρουσία στη Eurovision, την οποία έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος Η ελληνική συμμετοχή θα διαγωνιστεί την όγδοη θέση του Β’ Ημιτελικού που θα πραγματοποιηθεί στη σκηνή της Liverpool Arena, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023.

 

 

 

Ο Έλληνας superstar της Γαλλίας Νίκος Αλιάγας, τον φωτογράφησε και μας τον παρουσίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Δείτε επίσης: Ο Νίκος Αλιάγας παρουσιάζει την εξωτική καλλονή Miss France Indira Ampiot (φωτό & βίντεο)

O παρουσιαστής και φωτογράφος μας  έδειξε το εκπληκτικό ασπρόμαυρο κλικ και έγραψε: ''Να σου πάνε όλα καλά Βίκτωρα, έχεις ταλέντο, είσαι αυτοδημιούργητος και βρίσκεσαι σήμερα εκεί που είσαι επειδή έχεις άστρο και επειδή το αξίζεις… Προχώρα ψηλά το κεφάλι, είμαστε μαζί σου παλικάρι #instanikos @eurovisionert @ertnewsofficial @ertofficial_''. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ