Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στο σταθερό περιβάλλον του Λέοντα - Σούπερ δυναμική ημέρα με ισχυρή ενέργεια, δόση εκνευρισμού και πολλά απρόοπτα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη το Σάββατο θα βρίσκεται όλη μέρα στο σταθερό περιβάλλον του Λέοντα και εξαιτίας των πολύ δυναμικών της όψεων με τον Ουρανό και την Αφροδίτη δίνει παράταση στην επιρροή της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού που είχαμε χθες, κάνοντας τη μέρα σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης και φυσικά απροόπτων. Προσπαθήστε να μην βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας. Από την αρχή της εβδομάδας σας έχω επισημάνει ότι το τέλος της εβδομάδας είναι λίγο πιο ρευστό και με τάση για απρόοπτα. Το απόγευμα του Σαββάτου επηρεάζει το τρίγωνο Σελήνης-Δία δημιουργώντας ένα πολύ πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό πλαίσιο και είναι σίγουρα οι ώρες που πρέπει να αξιοποιήσετε για να βγείτε ή να κάνετε ευχάριστες δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι η Σελήνη στον Λέοντα είναι σε μια θέση που σας πηγαίνει, οι όψεις της δείχνουν μεγαλύτερη νευρικότητα σήμερα και πρέπει να διαλέξετε με προσοχή τα λόγια σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο είτε στο φιλικό σας περιβάλλον είτε ακόμη και στην ερωτική σας σχέση ή στη σχέση με τα παιδιά σας, γιατί μπορεί η πρόθεση σας να είναι άλλη και τελικά η κατάσταση να διαμορφωθεί πολύ διαφορετικά από αυτό που υπολογίζατε αρχικά. Σε γενικές γραμμές η καλύτερη τακτική αυτές τις μέρες είναι η αποστασιοποίηση. Πάρτε τη σωστή απόσταση, παρατηρήστε περισσότερο και αφήστε να έρθει το απόγευμα του Σαββάτου αν θέλετε να κάνετε μια πολύ σοβαρή συζήτηση. Από το απόγευμα κι έπειτα θα είναι σαφώς πολύ πιο άνετα τα πράγματα και θα έχετε ένα πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ. Προσέξτε επίσης λίγο περισσότερο τα έξοδα σας και την παρόρμηση στις αγορές

ΤΑΥΡΟΣ

Την έκφραση «κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα» μπορεί να τη νιώσετε στο πετσί σας σήμερα, καθώς υπάρχει ατμόσφαιρα έντασης ή και αγωνίας για μια εξέλιξη. Με τη Σελήνη στον Λέοντα ενδεχομένως να σας απασχολούν διάφορα πράγματα που γίνονται είτε στον χώρο εργασίας είτε στον χώρο του σπιτιού. Ειδικά σήμερα, που η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και την Αφροδίτη σε κόντρα στο ζώδιο σας, είναι πιθανό να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα και ανυπομονησία, ενώ είναι πιθανό να προκύπτουν και ευτράπελα ή απρόοπτα που πρέπει να είστε αρκετά επινοητικοί για να τα διαχειριστείτε. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι παραγωγικό και μη τη μεταδίδετε και στους άλλους. Κάποια εμπόδια σε θέματα εργασίας ή μια αυστηρή κριτική μπορεί να σας αποθαρρύνουν λίγο, αλλά μη το βάζετε κάτω. Το βράδυ προσφέρεται για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί σπίτι με τους οικείους σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ