Βασιλιάς Κάρολος: Του προσέφεραν στέμμα από γνωστή αλυσίδα fast-food - Πώς αντέδρασε (βίντεο)

"Όχι είμαι εντάξει"

Ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, έφτασαν χθες στη Γερμανία για την πρώτη επίσκεψη στο εξωτερικό μετά την άνοδό του στο θρόνο από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας με τον Γερμανό πρόεδρο και την σύζυγό του

Μετά την τελετουργική υποδοχή, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην πύλη του Βραδεμβούργου, από τον πρόεδρο Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ και τη σύζυγό του, το βασιλικό ζεύγος χαιρέτησε τους οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί για να τον δουν από κοντά.

Η αντίδραση του Καρόλου όταν του δίνουν ένα χάρτινο στέμμα
Ωστόσο, ο Βρετανός ηγεμόνας βρέθηκε προ εκπλήξεως. Όπως φαίνεται σε ένα απόσπασμα που μοιράστηκε στο Twitter η Ρεμπέκα Ίνγκλις της Daily Mail, ο βασιλιάς Κάρολος χαιρετούσε τους θαυμαστές του όταν ένας νεαρός προσπάθησε να του δώσει ένα χάρτινο στέμμα από την αλυσίδα fast food, Burger King.

Διαβάστε ακόμη: O Kάρολος & η εκθαμβωτική Καμίλα στη Γερμανία: Τα αστεία του Βασιλιά, το φαγητό & το δείπνο με καλεσμένη την Μέρκελ (φωτό - βίντεο)

«Αυτό είναι για εσάς, εάν το θέλετε» είπε χαμογελώντας ο άνδρας. Ποια ήταν η απάντηση του βασιλιά Καρόλου; «Όχι, είμαι εντάξει» είπε ο Βρετανός μονάρχης και προχώρησε προς τα κάτω, κάνοντας τον άνδρα να γελάσει.

Όσο για την Καμίλα, φάνηκε να διασκεδάζει από την συνάντηση αυτή με αφοσιωμένους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας και μάλιστα δε δίστασε να βγάλει selfie με ορισμένους εξ αυτών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ