Πώς ο μετρ της κουζίνας Λευτέρης Λαζάρου συνάντησε τον νεαρό σεφ Βασίλη Λεωνίδου και μαγείρεψαν με κρητικά προϊόντα - ξινόχοντρο, μέλι, γραβιέρα και πετιμέζι: να γλείφετε τα δάχτυλά σας (φωτό)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η έκθεση τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ  αυτή τη φορά ο Λευτέρης Λαζάρου, σεφ του εστιατορίου Βαρούλκο, βραβευμένο με αστέρι Michelin ήταν  το κεντρικό πρόσωπο της έκθεσης. Ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων, μάγος της κουζίνας μαγείρεψε  εκλεκτές σπεσιαλιτέ από παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα ενώ είχε την επιμέλεια του μενού του γαστρονομικού event «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» που πραγματοποιήθηκε 24, 25 και 26 Ιανουαρίου.



Ένα event στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να γευτούμε σπάνιες νοστιμιές από κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Μια μοναδική ευκαιρία για όλους μας που συναντήσαμε από κοντά τον άνθρωπο αλλά και chef που θαυμάζουμε στη μικρή μας οθόνη αλλά, κυρίως, να πήραμε μια καλή γεύση από τη μαεστρία και την εμπειρία του.

Τα eirinika.gr φιλοξενούν τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης.



Ο executive olive oil chef του πολυβραβευμένου Kapsaliana Village Hotel μαζί με συναδέλφους του από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης και το πρόσωπο της ΕΚΠΟΤΡΟΦ 2014 Λευτέρη Λαζάρου.








Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση της ΕΞΠΟΤΡΟΦ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ