Ζιζέλ: Ιταλίδα ντίβα με τα ξυρισμένα φρύδια των 90's - Ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue

Το νέο της… λουκ...

Αγνώριστη εμφανίστηκε η Ζιζέλ στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue και όποιος δει τις φωτογραφίες αποκλείεται να καταλάβει με την πρώτη ότι πρόκειται για το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία.\

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Δείτε επίσης: Ζιζέλ: Το top model βρέθηκε στο σαμποδρόμιο για 3 ώρες - Πόσα τους χρέωσε για κάθε λεπτό παρουσίας της (φωτό)

Για το ακραίο εξώφυλλό της, που κυκλοφόρησε στις 28 Φεβρουαρίου, η Ζιζέλ, επέλεξε μια κατακόκκινη εμφάνιση του Maison Valentino με ασορτί μανικιούρ και φλογερά κόκκινα μαλλιά και χείλη.

Πόζαρε στο διάσημο περιοδικό «Vogue» Ιταλίας , μέσα από τον φακό του ταλαντούχου Ραφαέλ Παβαρότι (Rafael Pavarotti). 

Είναι το πρώτο εξώφυλλο του μοντέλου μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι μετά από 13 χρόνια γάμου.

Όπως σημειώνει η Vogue για το εξώφυλλο, είναι ένα χρωματικό ταξίδι στις χίλιες μεταμορφώσεις μιας γυναίκας που, συνήθως απεικονίζεται au naturel, αλλά εδώ είναι σχεδόν αγνώριστη. Ο φωτογράφος Rafael Pavarotti, Βραζιλιάνος όπως και η ίδια η Ζιζέλ, αλλά και ο στιλίστας Ibrahim Kamara, θέλησαν να απεικονίσουν το 20χρονο μοντέλο με μια νέα μορφή στέλνοντας το εξής μήνυμα: Η Ζιζέλ μπορεί να δείχνει διαφορετική αλλά παραμένει ίδια κατά βάση. Έτοιμη για μια νέα σελίδα, ίσως και για μια νέα ζωή. Σύμφωνα με το περιοδικό, η συγκεκριμένη έκδοση είναι «αφιερωμένη στην τέχνη, τους πρωταγωνιστές της, τους λάτρεις και τους συλλέκτες της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ