Ζιζέλ: Το top model βρέθηκε στο σαμποδρόμιο για 3 ώρες - Πόσα τους χρέωσε για κάθε λεπτό παρουσίας της (φωτό)

Όταν πρόκειται για καλή συμφωνία πως να πει όχι;

Το διάσημο μοντέλο μετά τον χωρισμό της από τον Τομ Μπρέιντι επέστρεψε στην καριέρα της ως μοντέλο, κάτι που είχε βάλει στην αναμονή προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της όσο ο σύζυγός της αγωνιζόταν στο NFL.

 

 

Έτσι λοιπόν, η Ζιζέλ έκλεισε μια κερδοφόρα συμφωνία με έναν παλιό της συνεργάτη: τη διάσημη μπίρα Brahma, που είχε αίθουσα VIP και πολλά περίπτερα στο παγκοσμίου φήμης καρναβάλι του Ρίο.

Όπως είναι κατανοητό, το συγκεκριμένο brand ήθελε διακαώς τη Ζιζέλ στο καρναβάλι. Αλλά το διάσημο μοντέλο έθεσε τους δικούς του όρους προκειμένου να παρευρεθεί

 

 

Πόσα πλήρωσε η Brahma την Ζιζέλ για να παραβρεθεί στο καρναβάλι;

Σύμφωνα με την «Globo», η διάσημη μπίρα έπεισε την Ζιζέλ να εμφανιστεί στην εκδήλωση φορώντας ένα τοπ με την επωνυμία της. Την προηγούμενη φορά – πριν από σχεδόν 20 χρόνια – είχε επιλέξει ένα κόκκινο τοπ αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο φόρεσε ένα μαύρο.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ζιζέλ χορεύει: Το top model σε διάθεση καρναβαλιού – Ξεκίνησε προετοιμασία στη σάμπα για να βελτιώσει τις ικανότητές της (βίντεο)

 

Για την τρίωρη λοιπόν εμφάνισή της στην αίθουσα VIP η Ζιζέλ έλαβε το ιλιγγιώδες ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Με τον όρο να φορά το συγκεκριμένο μαύρο μπλουζάκι. Αυτό ήταν το μόνο που έπρεπε να κάνει προκειμένου να βγάλει 11.000 δολάρια το λεπτό!

 

 

Ποιος ήταν όμως ο δικός της όρος; Δε θα κρατούσε ούτε θα έπινε την συγκεκριμένη μπίρα! Μάλιστα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, προτίμησε ένα χυμό καρύδας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ