Η πριγκίπισσα Alexandra παντρεύεται την Άνοιξη - Πολιτικός & θρησκευτικός γάμος για την μοναχοκόρη του Μεγάλου Δούκα Henri

Η ανακοίνωση του Δουκάτου

Η πριγκίπισσα Alexandra του Λουξεμβούργου παντρεύεται αυτή την άνοιξη τον αγαπημένο της Nicolas Bagory.

Την Πέμπτη το Μεγάλο Δουκάτο εξέδωσε ανακοίνωση για τα ευχάριστα νέα η οποία αναφέρει:

«Ο πολιτικός γάμος θα τελεστεί στις 22 Απριλίου 2023, στο Δημαρχείο της πόλης του Λουξεμβούργου. Ο θρησκευτικός γάμος θα τελεστεί στις 29 Απριλίου 2023, στην εκκλησία Saint Trophyme στο Bormes-les-Mimosas. Οι δύο οικογένειες ενώνονται στην ευτυχία του αρραβωνιασμένου ζευγαριού περιβάλλοντάς τους με τη στοργή τους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cofre Real (@cofrereal)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@royalsaddicted)

Η 31χρονη Alexandra είναι το τέταρτο παιδί και η μόνη κόρη του Μέγα Δούκα Henri της Μεγάλης Δούκισσας Maria Tereza. Αυτή την στιγμή είναι έκτη στη σειρά της διαδοχής. 

Μιλάει Λουξεμβουργιανά, Γερμανικά, Γαλλικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Ιταλικά, ενώ έχει ως χόμπι την ρυθμική γυμναστική, το χορό, το τένις, το σκι και το θαλάσσιο σκι.

Σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε το Δουκάτο ο 33χρονος Bagory μεγάλωσε στη Βρετάνη της Γαλλίας. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και κλασικές σπουδές, ενώ πλέον εργάζεται σε κοινωνικά και πολιτιστικά προγράμματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρραβώνας τους είχε ανακοινωθεί τον Νοέμβριο.

«Η Βασιλική Υψηλότητά τους ο Μέγας Δούκας και η Μεγάλη Δούκισσα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της κόρης τους, της Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσας Alexandra με τον κ. Nicolas Bagory», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, η οποία συνοδευόταν από μια φωτογραφία του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ