Με φωτό από την βράβευσή τους η χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Χάρι & της Μέγκαν Μαρκλ - Οι ευχές τους για τους γιορτές

Ψηφιακή η κάρτα του royal ζεύγους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δημοσίευσαν την ψηφιακή κάρτα τους για τις γιορτές, η οποία βέβαια δεν είχε κάποια αναφορά στα... Χριστούεγεννα.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μοιράστηκαν το ετήσιο εορταστικό μήνυμά τους, ευχόμενοι σε όλους «υγεία, ειρήνη και πολύ ευτυχισμένο το νέο έτος».

«Σας εύχομαι να περάσετε χαρούμενες διακοπές. Από την οικογένειά μας μέχρι τη δική σας, και εκ μέρους των ομάδων μας στο The Archewell Foundation, την Archewell Audio και την Archewell Productions, σας ευχόμαστε υγεία, ειρήνη και μια πολύ ευτυχισμένη νέα χρονιά» διαβάζουμε στην κάρτα, την οποία ανέβασε στο Twitter ο βασιλικός συγγραφέας Omid Scobie.


Το ζεύγος υπογράφει την «κάρτα χωρίς χαρτί» - όπως την αποκάλεσε ο Scobie - χρησιμοποιώντας τους τίτλους του.

Στο GIF που δημοσίευσε ο βασιλικός συγγραφέας βλέπουμε τον μικρό γιο του βασιλιά Καρόλου, 38 ετών και την 41χρονη σύζυγό του, την ημέρα που τιμήθηκαν με το Ripple of Hope.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η  Μέγκαν, η οποία είχε φορέσει ένα λευκό φόρεμα Louis Vuitton, παρέλαβαν βραβείο για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη διάρκεια εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη, όπου τιμήθηκαν για το έργο τους στον τομέα της κατάργησης των φυλετικών διακρίσεων και της προώθησης της ψυχικής υγείας.



Όπως αναφέρει η Daily Mail, στην τελετή ορκίστηκαν ο πόλεμος τους ενάντια στην «καταπίεση» μόλις είχε ξεκινήσει, με την Μέγκαν να μιλά μεταξύ άλλων για τις αυτοκτονικές σκέψεις που είχε όσο ήταν ακόμα ενεργο μέλος της βασιλικής οικογένειας, λέγοντας στο κοινό ότι «δεν ήθελε πια να είναι ζωντανή».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη κυκλοφόρησαν στο Netflix τα τρία τελευταία - από τα έξι - επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan». 

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ επικεντρώθηκαν κυρίως στην παρενόχληση που δέχτηκαν από τα μέσα ενημέρωσης.  Το ζεύγος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι τους «χρησιμοποίησαν» για «να ταΐσουν τους λύκους» και κατηγόρησαν τη βασιλική οικογένεια ότι «είπε ψέματα για να προστατεύσει» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον διάδοχο του θρόνου.

Σε άλλο σημείο η Μέγκαν αποκάλυψε ότι το παλάτι της απαγόρευσε να καλέσει στο γάμο της, την ανιψιά της Άσλι Χέιλ, εξαιτίας των κακών σχέσεων που είχε η ίδια με την ετεροθαλή αδελφή της Σαμάνθα Μαρκλ. «Πώς θα εξηγούσαμε ότι η ετεροθαλής αδερφή μου δεν είναι καλεσμένη στο γάμο, αλλά η κόρη της θα ήταν καλεσμένη;» είπε.

Δείτε επίσης: 

  «Για την Άσλι, η καθοδήγηση, εκείνη την εποχή, ήταν να μην έρθει στο γάμο μας», συνέχισε η δούκισσα του Σάσεξ. «Ήμουν στο αυτοκίνητο με τον Χάρι. Την είχα σε ανοιχτή ακρόαση και της μιλήσαμε για το ποια οδηγία μάς δόθηκε και γιατί έγινε αυτή η αξιολόγηση... και αυτό ήταν οδυνηρό» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ