Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Από ένα χάπι για να χάσω κιλά θα ήμουν στη φυλακή ή θα είχε φουντάρει - κόντεψα να κάνω κακό στη Νάνσυ» (βίντεο)

«Αν λοιπόν δεν ήταν εκείνη, να μου πει να τα σταματήσω, δεν ξέρω τι κατάληξη θα είχα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον παρουσιαστή να μιλά για την επαγγελματική, αλλά και προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου, αλλά και σε μια πολύ κακή περίοδο που πέρασε, εξαιτίας ενός χαπιού που υποτίθεται πως θα τον βοηθούσε να χάσει βάρος.

«Tριάντα ένα χρόνια σερί σχεδόν, εκτός της χρονιάς που έφυγα για ψυχιατρικά - ψυχολογικά προβλήματα που είχα κι έπρεπε να καθίσω σπίτι, νιώθω ότι όλα αυτά τα χρόνια δίνω ένα "μπράβο" στον εαυτό μου που καταφέρνω να επιβιώνω σε κάτι που είναι τόσο πολύ δύσκολο και έχει πρωταθλητισμό - Τριάντα χρόνια και περιμένουν κάποιοι τον Σεπτέμβριο για να πουν αν είσαι καλός ή κακός παρουσιαστής. Μιλάμε για την τέλεια παράνοια» είπε απαντώντας σε ερώτηση του Χάρη Λεμπιδάκη για το αν θεωρεί τον εαυτό του καλό παρουσιαστή.

 

 

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης σημείωσε: «Δεν έχω παράπονο. Ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν πήγαμε πάρα πολύ καλά δεν κρίθηκα άσχημα από το κανάλι, δηλαδή με στήριξαν. Και το Μega όταν ψυχολογικά δεν ήμουν καλά κι έπρεπε να πάω σε γιατρό, να πάρω φάρμακα και να κάτσω σπίτι με στήριξε και στον Αnt1 όταν υπήρξαν εποχές που δεν ήταν τα νούμερα πάρα πολύ μεγάλα γιατί υπήρχε ανταγωνισμός δεν με πίεσαν ποτέ».

 

 

Για την «μάχη» με την απώλεια βάρους είπε και το χάπι ανέφερε: «Δεν θα είχα πρόβλημα για πρωινό, κανένα κεφάλαιο δεν έχει κλείσει. Το μόνο μου πρόβλημα, είναι αυτό των κιλών. Έχω πει δημοσίως αυτή την ιστορία με τα χάπια που πήρα. Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά, ή θα ήμουν στη φυλακή ή θα είχα φουντάρει. Ο κόσμος είναι έτοιμος να κάνει πολλές θυσίες για τα κιλά, για αυτό και θα πω "Σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε ζόρι με τα κιλά". Περνάει ο άλλος δίπλα μου, μου λέει "έγινες σαν ελέφαντας".

 

 

Δεν ξέρει κανείς τι περνάει κάποιος με τα κιλά. Πλαστικός χειρουργός μου τα είχε δώσει αυτά τα χάπια και μου είπε να μην το πω πουθενά. Όταν πήγα στο φαρμακείο, αυτά τα χάπια μου τα έδιναν με το ζόρι. Αν δεν ήταν η Νάνσυ που πάλι καλά που δεν της έκανα και κανένα μεγάλο κακό, διότι κόντεψα να της κάνω κακό. Αν λοιπόν δεν ήταν εκείνη, να μου πει να τα σταματήσω, δεν ξέρω τι κατάληξη θα είχα. Εγώ δεν καταλάβαινα, νόμιζα τα πήγαινα καλά, αλλά δεν ήμουν». 

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Νάνσυ Αντωνίου, Photo NDP

Για την σύντροφό του είπε: «Η Νάνσυ είναι μία γυναίκα που είμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Μαλώνουμε πάρα πολλές φορές στον αέρα, είναι μία πολύ δυναμική προσωπικότητα, ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαστε μαζί στη ζωή και όσο αυτό το πράγμα πηγαίνει, είμαστε πολύ καλά, με τις κακές και καλές στιγμές. "Τα πάντα ρει" όλα μπορούν να αλλάξουν, είναι μία φράση που την έχω στη ζωή μου, για αυτό και ποτέ όμως δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια και υπερβολές στην τηλεόραση». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ