Μουντιάλ 2022: Με το… δεξί Βραζιλία, Πορτογαλία και Ελβετία, «κόλλησε» η Ουρουγουάη - Δείτε τα 8 γκολ της 5ης ημέρας (βίντεο)

O Νεϊμάρ τραυματίστηκε και αποχώρησε, έβαλε τα κλάματα στον πάγκο

Βραζιλία-Σερβία 2-0

Στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική (έχουν παίξει όλες οι ομάδες όλων των ομίλων), του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ η Βραζιλία νίκησε με 2-0 τη Σερβία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ριτσάρλισον. Ο επιθετικός της Τότεναμ έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 62' και πέτυχε το γκολ του τουρνουά έως τώρα στο 73'. Το τελικό σκορ αδική τους Βραζιλιάνους, αφού είχαν πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια. Αγωνία στη Βραζιλία για Νεϊμάρ, αποχώρησε με διάστρεμμα και έκλαιγε στον πάγκο!

Ελβετία-Καμερούν 1-0

Η χθεσινή ημέρα άρχισε με το ματς της Ελβετίας απέναντι στο Καμερούν. Νικητές οι Ελβετοί με γκολ του Μπρελ Εμπολό. Ο επιθετικός της Μονακό έχει ρίζες από το Καμερούν,  «πλήγωσε» τη δεύτερη πατρίδα του και δεν πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε.

Ουρουγουάη-Ν. Κορέα 0-0

Ουρουγουάη και Νότια Κορέα αλληλοεξουδετέρωθηκαν στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 8ου ομίλου και «κόλλησαν» στο 0-0. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες έτσι έφυγαν από το παιχνίδι με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πορτογαλία-Γκάνα 3-2

Πορτογαλία και Γκάνα χάρισαν ένα επικό δεύτερο ημίχρονο, γεμάτο γκολ και συγκινήσεις. Οι Ίβηρες νίκησαν με 3-2 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να συνεχίζει να... διαλύει όποιο ρεκόρ βρίσκεται στον διάβα. Ο Πορτογάλος σταρ έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε Μουντιάλ και Euro σε τρεις δεκαετίες και είναι ο μοναδικός που έχει σκοράρει σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα, καθώς από το πόδι του άνοιξε το σκορ στο 65΄ . Δυο ασίστ ο εξαιρετικός Μπρούνο Φερνάντες που... κέρασε Ζοάο Φέλιξ (78΄) και Ραφαέλ Λεάο (80¨). Οι Αφρικανοί με Αγιού (73΄) και Μπουκαρί (89΄) προσπάθησαν ν βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Σάντος και πήγαν να... κλέψουν τον βαθμό στο φινάλε με τον Ινιάκι Γουίλιαμς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ