Ποτέ μην λέτε ποτέ & μην σταματάτε την προσπάθεια: Η «κακή» μαθήτρια Melissa Wood έφτασε να δίνει διάλεξη στο Harvard Business School - το success story της (φωτό)

Ποια είναι η health guru με τους 1 εκατομμύρια followers στο Instagram;

Η Melissa Wood - Tepperberg δεν ήταν αυτό που λέμε «καλή μαθήτρια» ωστόσο πρόσφατα έφτασε να δίνει διάλεξη στο Harvard Business School, για την επιτυχημένη επιχείρηση που έχει στήσει τα τελευταία χρόνια.

Η 40χρονη health guru είναι ιδρύτρια του MWH (Melissa Wood Health) και δημιουργός της Μεθόδου MWH.  Το 2017 άρχισε να μοιράζεται στο Youtube βίντεο με συνταγές, ασκήσεις και μεθόδους διαλογισμού, ενώ στο ιστολόγιό της, «LivLight» δίνει μεταξύ άλλων συμβουλές ομορφιάς και ολιστικής ευεξίας. 

Στο κανάλι της στο Youtbe «Melissa Wood Health» έχει πάνω από 80.000 subscribers, ενώ οι followers της στο Instagram αγγίζουν το ένα εκατομμύριο.  

Η Wood είναι παντρεμένη με τον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου Noah Tepperberg, με τον οποίο έχει δημιουργήσει  μια όμορφη οικογένεια.

Σε ανάρτηση που έκανε πριν δύο μέρες στο Instagram η Melissa αναφέρθηκε στο success story της που την οδήγησε μέχει το Harvard Business School και έστειλε παράλληλα ένα δυνατό μύνημα στους ακολούθους της, να μην τα παρατούν ποτέ και να πιστεύουν στον ευατό τους.

Αναλυτικά η ανάρτησή της Melissa Wood - Tepperberg

«Μεγάλωσα νομίζοντας ότι δεν ήμουν έξυπνη γιατί δεν ήμουν καλή στο σχολείο. Δεν πήγα κολέγιο όπως τα περισσότερα όπως τα περισσότερα παιδιά από το Λύκειό μου και όταν μετακόμισα  στη Νέα Υόρκη, κουβαλούσε μαζί μου αυτή την ιδέα ότι ποτέ δεν ένιωθα πως ήμουν αρκετή για εμένα, επειδή δεν ήξερα την θέση μου και βασικά δεν ήξερα ποια ήμουν.

Όσο περισσότερο μάθαινα να σταματάω να ακούω την αυτή την φωνή στο κεφάλι μου και άρχισα να συνδέομαι με πράγματα και πρακτικές που ενδυνάμωσαν το μυαλό μου, όπως ο διαλογισμός και η κίνηση - όλα στη ζωή μου άρχισαν να αλλάζουν. 

Άλλαξα σιγά σιγά τη σχέση μου με τον εαυτό μου και τον τρόπο που άρχισα να βλέπω τον κόσμο. Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν πίστευα ότι η επιχείρησή μου θα δημοσιευόταν ως case stude στο Harvard Business School.

Είμαστε όλοι μεμονωμένα όντα με μοναδικά ταλέντα και πιστεύω ότι υπάρχουν απεριόριστες ευκαιρίες για ΟΛΟΥΣ μας όταν συνδεθούμε με τις δυνάμεις μας και επιτρέψουμε  να είναι αυτό που κινείται μέσα μας. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά την καθηγήτρια Eva Ascarza για αυτή την απίστευτη ευκαιρία. Ένα ευχαριστώ και στην @anitaelberse  για αυτήν την εισαγωγή.

Σε ολόκληρη την ομάδα μου και την κοινότητα του MWH, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την ατελείωτη υποστήριξή σας. Και στον σύζυγό μου @noahtepperberg σε ευχαριστώ που είσαι ο βράχος μου και που υποστηρίζεις το όραμά μου σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής.

Η σημερινή μέρα ήταν πέρα ​​από μια στιγμή ορόσημο για μένα και το MWH. Το να σκέφτομαι ότι όλα ξεκίνησαν από το σαλόνι μου... Κράτα το κεφάλι σου χαμηλά, συνέχισε να κάνεις τη σκληρή δουλειά, μην συγκρίνεις το ταξίδι σου με κάποιου άλλου, μείνε συνεπής και… οραματίσου το, πίστεψε το και μετά Γίνε αυτό. Μην εγκαταλείπεις τον εαυτό σου ποτέ. Ποτέ, ποτέ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ