Κέιτ Μίντλετον: Κατασυγκίνησαν τα λόγια του 4χρονου Λούις για την προγιαγιά του Ελισάβετ - «τουλάχιστον είναι μαζί με τον προπάππου»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε πως αντέδρασε ο μικρός γιος της όταν έμαθε για τον θάνατο της βασίλισσας

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θρηνούν για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β', με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να μοιράζεται τα συγκινητικά λόγια που είπε ο μικρότερος γιος της, όταν έμαθε για τον χαμό της προγραγιάς του.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Twitter η συντάκτρια των Royals, των Sunday Times, Roya Nikkhah, η 40χρονη royal, μιλώντας σε παιδιά έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ το Σάββατο, ανέφερε ότι ο 4χρονος πρίγκιπας Λούις της είπε «τουλάχιστον η γιαγιάκα είναι με τον προπάππου τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο επί 73 χρόνια σύζυγος της Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 99 ετών τον Ιούνιο του 2021.

Η Κείτ και ο Ουίλιαμ εκτός από τον 4χρονο Λούις - ο οποίος είχε γίνει viral πριν λίγους μήνες με τις γκριμάτσες του - έχουν δύο ακόμα παιδιά, τον 9χρονο πρίγκιπα Τζορτζ και την 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ.

PA POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, το Σάββατο, μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, βρέθηκαν έξω από το παλάτι για να δουν τα λουλούδια και τα αφιερώματα, που έχει αφήσει το πλήθος, στη μνήμη της βασίλισσας.

Μάλιστα λέγεται ότι η επανένωση των δύο ζευγαριών έγινε μετά από πρωτοβουλία του πρίγκιπα Ουίλιαμ. 

Δείτε επίσης: Η κηδεία ενώνει ξανά τα «μαύρα πρόβατα» του Μπάκιγχαμ: Ο πρίγκιπας Χάρι τα «ξαναβρίσκει» με τον αδελφό του, ο πρίγκιπας Άντριου επανεμφανίζεται

 

Ο μεγάλος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα μετά τον θάνατο της γιαγιά του ανέφερε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το People, σε μια συγκινητική δήλωση

«Την Πέμπτη, ο κόσμος έχασε μια εξαιρετική ηγέτη, της οποίας η δέσμευση για τη χώρα, τα βασίλεια και την Κοινοπολιτεία ήταν απόλυτη. Τόσα πολλά θα ειπωθούν τις επόμενες μέρες για το νόημα της ιστορικής της βασιλείας.

Εγώ, ωστόσο, έχασα μια γιαγιά. Και ενώ θα θρηνήσω την απώλειά της, νιώθω επίσης απίστευτα ευγνώμων. Είχα το πλεονέκτημα της σοφίας και της σιγουριάς της Βασίλισσας στην πέμπτη δεκαετία μου. Η γυναίκα μου είχε είκοσι χρόνια καθοδήγησης και τα τρία μου παιδιά μπόρεσαν να περάσουν διακοπές μαζί της και να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα κρατήσουν όλη τους τη ζωή.

Ήταν δίπλα μου στις πιο ευτυχισμένες στιγμές μου. Και ήταν δίπλα μου στις πιο λυπηρές μέρες της ζωής μου. Ήξερα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα, αλλά θα περάσει λίγος χρόνος μέχρι να καταλάβω αληθινά την πραγματικότητα της ζωής χωρίς τη γιαγιά». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ