Οι χαριτωμένες γκριμάτσες του πρίγκιπα Louis κέρδισαν τις εντυπώσεις: Μάλωνε με την αδερφή του την ώρα της παρέλασης (φωτό & βίντεο)

Ο 4χρονος royal ήταν απλά απολαυστικός!

Ο πρίγκιπας Louis έκλεψε την παράσταση στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβήλαιο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton κάλυπτε τα αυτιά του, καθώς τα αεροπλάνα «έσκιζαν» τον ουρανό και οι φωτογραφίες με τις χαριτωμένες γκριμάτσες του, κάνουν τώρα τον γύρο των social media!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Ο 4χρονος royal παρακολούθησε, από το μπαλκόνι του παλατιού, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, την επίδειξη αεροσκφών της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας και νωρίτερα την παρέλαση που σηματοδότησε την έναρξη των εορτασμών για τα 70 χρόνια της προγιαγιάς του στον θρόνο.

Ο Louis ήταν ντυμένος σαν «ναυτάκι» - με ένα γαλάζιο μπλουζάκι με γιακά και σορτς  - ενώ  με ανάλογο outfit είχε εμφανιστεί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ το 1985 (όταν ήταν 3 ετών) ο μπαμπάς του, για να παρακολουθήσει την ανάλογη επίδειξη που είχε γίνει τότε με αφορμή τα γενέθλια της βασίλισσας.

Ο Louis, ο οποίος είναι 5ος στη σειρά διαδοχής, τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω του. Μαζί με τα αδέρφια του πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Cahrlotte, έκανε το ντεμπούτο του στην παρέλαση Trooping the Color την Πέμπτη.

Όσο ήταν στην άμαξα εθεάθη να χαιρετά το πλήθος μουτρωμένος, ενώ κάποια στιγμή η 7χρονη πριγκίπισσα «επέβαλε την τάξη», κατεβάζοντας το χέρι του αδερφού της.

Και το «show» δεν σταμάτησε εκεί αφού απολαυστικός ήταν και όταν εμφανίστηκε στο του Μπάκιγχαμ. Καθώς τα αεροπλάνα περνούσαν από πάνω τους ο μικρός πρίγκιπας, ενοχλημένος από τον θόρυβο κάλυψε με τα χέρια του τα αυτιά του και φαινόταν σαν να ούρλιαζει, πριν η μητέρα του σκύψει για να του μιλήσει. 

Η Kate Middleton έπρεπε στο τέλος να πει στον Louis να μπει και πάλι μέσα στο παλάτι, αφού αυτός συνέχιζε να χαιρετά το πλήθος χιλιάδων ατόμων που συγκεντρώθηκε για να τιμήσει την βασίλισσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ