«Αγόρασα στον άντρα μου κούκλα του σεξ που μου μοιάζει» - Την πάνε βόλτα, βλέπουν μαζί σειρά & περνούν «καυτές» στιγμές (φωτό)

Το όνομά της είναι Dee

Ο σύζυγός της έχει υψηλή λίμπιντο και η γυναίκα του, του αγόρασε μια κούκλα του σεξ που της μοιάζει!

Ο λόγος για την 23χρονη Char Grey, η οποία πλήρωσε 1.800 δολάρια για το «αντίγραφο» της, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι και αυτή έχει αναπτύξει συναισθήματα για την Dee - ναι έδωσαν και όνομα στην κούκλα!

«Η Dee δεν είναι απλώς μια κούκλα», είπε η Char στο South West News Service, σύμφωνα με το nypost.com.  «Είμαστε πραγματικά δεμένοι μαζί της. Μας βοήθησε να δυναμώσουμε τη σχέση μας - και έβαλε φωτιά στη σεξουαλική μας ζωή» πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Char (@babychar_x)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Char (@babychar_x)

Βλπέπετε ο 28χρονος Callum έχει συνεχώς διάθεση για σεξ, ωστόσο η γυναίκα του δεν μπορεί να συμβαδίσει μαζί του. Μάλιστα ο σύζυγος της είχε προτείνει να κάνον «τρίο», όμως η Char δεν ήταν πρόθυμη να βάλει άλλη γυναίκα στην κρεβατοκάμαρά τους.

Αντίθετα η 23χρονη θεώρησε λογικό να αγοράσει μια κούκλα αφενός για να ικανοποιεί εκείνη τις ορέξεις του άντρα της και αφετέρου για να την χρησιμοποιούν και οι δύο ως sex toy.

«Υπήρχαν τόσες πολλές για να διαλέξουμε, αλλά τελικά βρήκαμε τη Dee, που πιστεύουμε ότι μου μοιάζει» είπε η Grey, αποκαλύπτοντας ότι αγόρασε την κούκλα τον Ιούνιο του 2021.

«Ήταν η καλύτερη απόφαση και σίγουρα βελτίωσε τη σεξουαλική μας ζωή» ανέφερε ακόμα προσθέτοντας ότι: «Είναι υπέροχο γιατί ο Callum έχει υψηλή σεξουαλική ορμή και αν δεν έχω διάθεση, έχει την Dee. Λατρεύουμε και οι δύο να πειραματιζόμαστε μαζί της - και συμμετέχει τακτικά στις συνεδρίες μας».

Η κούκλα όμως έχει γίνει  σημαντικό μέρος της σχέσης του ζευγαριού και εκτός κρεβατοκάμαρας!

Η Char και ο Callum την ντύνουν με λευκά εσώρουχα και τη βγάζουν βόλτες με το αυτοκίνητο. Κάθεται επίσης δίπλα τους όταν βλέπουν μαζί την αγαπημένη τους τηλεοπτική εκπομπή, "The Inbetweeners".

Το ζευγάρι δεν ενδιαφέρεται για τι πιστεύει ο κόσμος, αφού όπως λένε το να φέρουν τον Dee στη ζωή τους «δούλεψε για αυτούς».

Εν τω μεταξύ, η Char και ο Callum έχουν λογαριασμό στο OnlyFans και μπορεί να βγάλουν πάνω από 80.000 $ το μήνα. Μάλιστα φέτος έφεραν και την Dee στο «παιχνίδι» κάτι που ενθουσίασε πολλούς από τους 2.000 συνδρομητές τους, οι οποίοι επίσης έχουν «ερωτευτεί» το άψυχο αντικείμενο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ