Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Το διαζύγιο μετά από 12 χρόνια γάμου - Επέστρεψε στην Ιταλία ο ποδοσφαιριστής

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς...»

Διαφορετικούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο ποδοσφαιριστής Μπρούνο Τσιρίλο, ύστερα από 12 χρόνια γάμου.

Η ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί την απόφασή της με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάνοντάς την γνωστή μέσα από ένα QnA στο Instagram, το απόγευμα της Κυριακής 26/6.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας (27/6) στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε γνωστό πως το διαζύγιο του γνωστού ζευγαριού έχει ήδη βγει. Όσον αφορά την επιμέλεια της μικρής τους κόρης, βρίσκεται πλέον στα χέρια της Έλενας Ασημακοπούλου, από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

«Θέλω να σας μιλήσω για ένα ζευγάρι που χώρισε. Το γνωρίζαμε εδώ και μήνες αλλά το συγκεκριμένο κορίτσι μάς είχε ζητήσει μέχρι αυτό να δημοσιοποιηθεί από τη δική της επιλογή να μην το επικοινωνήσουμε, φυσικά και το κάναμε.

Χθες το μεσημέρι, σε ένα QnA παραδέχτηκε ότι έχει χωρίσει. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετούς μήνες, έχει ήδη βγει το διαζύγιο, την επιμέλεια την έχει η Έλενα Ασημακοπούλου. Ο Μπρούνο Τσιρίλο γύρισε στην Ιταλία και πηγαινοέρχεται για να βλέπει την κόρη τους. Η Έλενα Ασημακοπούλου ήθελε να βγει τώρα που έχει τελειώσει το σχολείο, ώστε η Μαρία να μην μπει στη διαδικασία να απαντάει σε ερωτήσεις», ανέφερε η παρουσιάστρια.

 Η ανακοίνωση της Έλενας Ασημακοπούλου

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτηκότητά σας»,  γράφει στα stories της.

Το γνωστό ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 στο νησί της Μυκόνου, όταν εκείνη είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και εκείνος αποτελούσε έναν από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές στην χώρα, έχοντας κατακτήσει συμβόλαια με την ομάδα της ΑΕΚ αλλά και του ΠΑΟΚ.

Ο πολιτικός τους γάμος πραγματοποιήθηκε το 2010, ενώ λίγο αργότερα ήρθε στον κόσμο η μονάκριβη κόρη τους, Μαρία Ροζάρια. Ο θρησκευτικός γάμος έγινε πολύ αργότερα, περίπου οκτώ χρόνια μετά, τον Μάιο του 2018.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ