Ταϊλάνδη: Ο θάνατος του μοντέλου που έπεσε από ύψος 25 μέτρων στο Πουκέτ - Οι δύο άντρες & το άλλο μανεκέν κατηγορούνται (φωτό)

Η Smirnova είχε βρεθεί νεκρή, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της

Ένα μοντέλο και δύο φίλοι της κατηγορήθηκαν για τον θάνατο ενός μανεκέν, που έπεσε από  ύψος 25 μέτρων κατά τη διάρκεια ενός «σεξουαλικού πάρτι».

Η 37χρονη  Evgeniia Smirnova έχασε την ζωή της όταν έπεσε στο κενό από τον 8ο όροφο ενός θέρετρου στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης, στις 31 Μαΐου.

Ο 38χρονος Αμερικανός Jamaal Smith και ο 28χρονος Ιορδανός  Ahmad Alatoom και η 35χρονη Ρωσίδα Natalia Kosenkova  κατηγορούνται για δολοφονία εξ αμελείας.  Και οι τρεις αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 10 ετών ο καθένας, εάν καταδικαστούν.

Όπως αναφέρει το nypost.com επικαλούμενο την Bangkok Post οι αστυνομικοί είπαν πως οι τρεις φίλοι ισχυρίζονται ότι η Evgeniia ήταν πολύ μεθυσμένη  όταν ανέβηκε μια εξωτερική σκάλα μεταξύ του έβδομου και του όγδοου ορόφου.

Η νεκροψία-νεκροτομή «έδειξε» πολύ υψηλό επίπεδο αλκοόλ στο αίμα της άτυχης γυναίκας, με τον αρχηγό της αστυνομίας να προσθέτει  ότι οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για τον θάνατο της 37χρονης και αναζητούν οποιαδήποτε σημάδια σωματικής επίθεσης.

Η Smirnova είχε βρεθεί νεκρή, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και έφερε θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι, από την μοιραία πτώση. Στο χέρι της βρέθηκε μια τούφα από ανθρώπινες τρίχες, τις οποίες η αστυνομία της Ταϊλάνδης εξετάζει για DNA.

Η 37χρονη είχε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άλλο όνομα και έκανε live shows σε ιστότοπους ενηλίκων, μέχρι λίγο πριν τον θάνατό της. Η Smirnova καταγόταν από το Nizhny Novgorod της Ρωσίας και μετακόμισε στη Μόσχα, ενώ έφυγε για το Πουκέτ στις 25 Μαΐου.

Η Kosenkova, η οποία είναι μοντέλο και DJ, είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο θάνατος της Smirnova ήταν ένα «ατυχές περιστατικό».   «Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι αυτό ήταν ένα ατυχές περιστατικό, αλλά δεν ήταν φόνος και κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν φταίει» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα διέψευσε δημοσιεύματα από μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης που ανέφεραν ότι συμμετείχαν σε ένα πάρτι οργίων με «σεξ και ναρκωτικά». 

«Δεν ήξερα την Evgenia Smirnova μέχρι εκείνο το βράδυ. Δεν ήξερα το κορίτσι, απλώς ήρθε στο πάρτι. Και κάλεσε τον φίλο της [Alatoom], ο οποίος ήρθε επίσης, και συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα.

Μπορώ να πω ότι εγώ και ο φίλος μου [Smith], τον οποίο γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό, συμπεριφερθήκαμε με αξιοπρέπεια και ευπρέπεια. Η αστυνομία μας εμπιστεύεται. Η αστυνομία λέει ότι δεν ανησυχεί για εμάς» είπε ακόμ, σύμφωνα με την The Sun.

Και πρόσθεσε: «Είμαι απλώς μια τουρίστρια … Μένω εδώ πέντε μήνες. Είμαι μια συνηθισμένη τουρίστρια. πραγματικά ήπιαμε πολύ - κάποιος πεθαίνει εδώ κάθε μέρα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ