Οι 5 πιο άνετοι τύποι παπουτσιών για τη δουλειά: Λέμε «ναι» σε τετράγωνα, χαμηλά τακούνια & κομψά Mary Janes (φωτό)

Και με τι ρούχα να τα συνδυάσετε 

Κανείς δεν θέλει να περάσει την ημέρα του τρέχοντας στους δρόμους για δουλειές με παπούτσια που «χτυπάνε» και αφήνουν σημάδια.

Είτε εργάζεστε σε κάποιο δημιουργικό τομέα είτε σε κάποια εταιρεία, η άνεση έρχεται πάντα πρώτη και τα πολύ ψηλά τακούνια μάλλον θα σας δυσκολεύουν τη ζωή.

Το Harpers Bazaar λοιπόν προτείνει πέντε τύπους παπουτσιών που μπορούμε εύκολα να φορέσουμε στη δουλειά, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάποια «μείωση» στο στυλ μας.

1. The Cool-Girl Mule

Τα mules - είτε είναι μίνιμαλ είτε με περίπλοκες λεπτομέρειες - είναι μέσα στις τοπ τάσεις για αυτή τη χρονιά (κάτι που σημαίνει ότι θα τα βρείτε σε πολλά σχέδια και χρώματα) και μια καλή επιλογή για την δουλειά αφού πέρα από άνετα είναι και ευέλικτα, κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να τα συνδυάσουμε με διάφορα ρούχα.

2. The Low-Heel Boot

 

Μια μπότα με χαμηλό τακούνι θα κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη όταν τρέχετε πέρα ​​δώθε όλη μέρα. Μπορείτε κάλλιστα να τα φορέσετε με φόρεμα ή ένα cropped παντελόνι.

3. The Mary Jane

Γνωστά και ως «doll shoes» τα Mary Janes παρέχουν άνεση λόγω της κλίσης, αλλά και σταθερότητα χάρη στο λουράκι που έχουν στον αστράγαλο. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά σχέδια, από croc, δερμάτινα μέχρι και σουέτ, με τακούνι ή χωρίς. Φορέστε τα με οτιδήποτε, από δερμάτινες pencil φούστες μέχρι φορέματα σε γραμμή Α.

4. The Block-Heel Pump

Τα παπούτσια με τετράγωνο τακούνι είναι ότι πιο σταθερό και κομψό για τις εμφανίσεις μας στο γραφείο και γενικά στη δουλειά.

5. The Smart Sneaker

Αν είστε από τους τυχερούς που εργάζονται σε κάποιο τομέα που δεν απαιτεί συγκεκριμένο dress code, τότε μπορείτε να στραφείται στα αγαπημένα σας sneakers. Φορέστε τα με κοστούμια, πλεκτό φόρεμα ή ένα κομψό πουλόβερ και τζιν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ