Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Παρασκευή είναι μια μέρα με εκπλήξεις, εκτός από εκλείψεις, καθώς ολοκληρώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Σήμερα πραγματοποιείται η πολύωρη έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού τις πρωινές ώρες, που δεν θα είναι ορατή από τη χώρα μας, αλλά την επιρροή της παρόλα αυτά θα τη νιώσουμε και ιδιαίτερα όσοι εκπροσωπούν τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για την αναλυτική επιρροή της έκλειψης μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά όπως θα διαβάσετε και στην ανάλυση μου για την έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού είναι ο τομέας που επηρεάζεστε περισσότερο, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν αρνητικά. Γι’ αυτό ακόμη κι αν έχετε αυτή τη στιγμή πίεση στον οικονομικό τομέα ή μπορεί μια πηγή εσόδων να φτάνει στο τέλος της, κάτι άλλο σας περιμένει στη γωνία σίγουρα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές φορές οι εκλείψεις λειτουργούν καταλυτικά για τις εξελίξεις στη ζωή μας, ειδικά όταν πραγματοποιούνται στο ζώδιο μας, όπως η σημερινή που ξεκινά το νέο κύκλο εκλείψεων που θα διαρκέσει σχεδόν 2 χρόνια. Και μολονότι η συγκεκριμένη επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο, σταδιακά μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας θα επηρεαστούν. Αυτό σημαίνει ότι πολλά θα αλλάξουν στον τρόπο ζωής σας, από την εμφάνιση, το σπίτι ή ακόμη και την επαγγελματική σας κατεύθυνση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα με κάποιο τρόπο η έκλειψη Σελήνης δεν σας αφήνει να παραβλέψετε κάτι που μπορεί να συμβαίνει στη δουλειά ή ακόμη και στο σπίτι. Ειδικά αν είστε γεννημένες-οι στο τρίτο δεκαήμερο είναι πιθανόν να αποκαλυφθεί κάποια κρυμμένη πληροφορία στη ζωή σας, που πιθανώς αλλάζει το ρου των εξελίξεων.

Σε κάθε περίπτωση, αντιμετωπίζοντας μια αλήθεια, όσο κι αν σας ζορίζει, είναι πολύ καλύτερο από το να ζείτε σε ένα ιδανικό ψέμα. Σταδιακά θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την προσωρινή αστάθεια με πολύ πιο υγιείς αντιδράσεις. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ