Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στον ντελιβερά

Οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο που χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 47χρονο διανομέα φαγητού στη Θεσσαλονίκη να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα δόθηκε στο φως της δημοσιότητας. 

Τις εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφάλειας καταστήματος στη οδό Γεωργίου Παπανδρέου λίγα μέτρα πριν συμβεί το δυστύχημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKAI.gr (@skaigr)

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 21χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ασκήθηκε, σύμφωνα με τον Σκαϊποινική δίωξη,  ορίστηκε τακτική δικάσιμος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Στο μεταξύ, οι συνάδελφοί του διανομείς πραγματοποίησαν στις 9 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ στις 11:00 μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων για τον ίδιο λόγο έκαναν μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

«Αυτός ο νεαρός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στην συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από την Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο στο φανάρι! Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε... ακαριαίος θάνατος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 47χρονου διανομέα μιλώντας νωρίτερα  στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ