«Μπουκιά και Συχώριο»: λέγεται το λιλιπούτειο νέο μαγαζί του Ηλία Μαμαλάκη στην ανερχόμενη Ερυθραία!

\Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα όμορφο λιλιπούτειο μαγαζάκι με βασικό στόχο να κάνει τους Αθηναίους να αγαπήσουν και να ξαναγνωρίσουν το αυθεντικό ελληνικό μαγειρευτό φαγητό.

Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα όμορφο λιλιπούτειο μαγαζάκι με βασικό στόχο να κάνει τους Αθηναίους να αγαπήσουν και να ξαναγνωρίσουν το αυθεντικό ελληνικό μαγειρευτό φαγητό.

Tο μαγαζί στην λεωφόρο Κηφισίας, θα έχει σαλάτες, πίτες και μαγειρευτά. Θα φτιάχνει ας πούμε τάρτες με φρέσκα λαχανικά, ψαρονέφρι με πέστο και κουσκουσάκι, Χανιώτικο μπουρέκι, ανατολίτικες φακές με χουρμάδες και ρεβίθια, ενώ από τις προτάσεις της ημέρας δεν θα λείπει και το φρέσκο ψάρι –με χόρτα.

Σε όσους λοιπόν, δεν έχουν χρόνο για μαγειρικές αλλά λατρεύουν το φαγητό της μαμάς τους, ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε τη λύση, αναφέρει το clickatlife.gr και το athinorama.gr

Τα πιάτα του είναι όλα βασισμένα στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, με τοπικά προϊόντα και πολλή αγάπη.

Στα συν του εγχειρήματος η οικολογική ευαισθησία, μιας και οι παραδόσεις θα γίνονται με ποδήλατο στις κοντινές αποστάσεις, αλλά και η απασχόληση που προσφέρεται σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες…

Tο μαγαζί στην λεωφόρο Κηφισίας, θα έχει σαλάτες, πίτες και μαγειρευτά. Θα φτιάχνει ας πούμε τάρτες με φρέσκα λαχανικά, ψαρονέφρι με πέστο και κουσκουσάκι, Χανιώτικο μπουρέκι, ανατολίτικες φακές με χουρμάδες και ρεβίθια, ενώ από τις προτάσεις της ημέρας δεν θα λείπει και το φρέσκο ψάρι –με χόρτα. Ο στόχος είναι καθημερινό φαγάκι, το οποίο θα μπορείς να περάσεις και να πάρεις για το σπίτι ή το γραφείο, ενώ αργότερα θα κάνουν και παραδόσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ