11 αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης εξομολογούνται στον Γιάννη Βίτσα όσα ονειρεύονται να φέρει η επόμενη χρονιά!

Έντεκα αγαπημένα πρόσωπα εξομολογούνται στο Super tv όσα θέλουν να αφήσουν πίσω τους από το 2013 αλλά και ότι ονειρεύονται να φέρει η επόμενη χρονιά

Έντεκα αγαπημένα πρόσωπα εξομολογούνται στο Super tv όσα θέλουν να αφήσουν πίσω τους από το 2013 αλλά και ότι ονειρεύονται να φέρει η επόμενη χρονιά



Ζίνα Κουτσελίνη


Το 2013 έφυγε..Ας το να πάει...Κρατάω λίγα πράγματα ψυχής και ελπίζω σε ένα 2014 με υγεία δημιουργία και ανεμελιά.



Μαρία Κορινθίου



Θέλω να πάρει το άγχος το στρες, αυτή τη γενικά άσχημη κατάσταση που βιώνουμε και έχει επίπτωση σε όλους. Το 2014 ας φέρει υγεία. Ότι πιο σημαντικό είναι να έχεις τους ανθρώπους που αγαπάς δίπλα σου. Όταν έχασα τη γιαγιά μου πόνεσα πολύ. Αυτό το γεγονός με έκανε ουσιαστικά να αναθεωρήσω τα πράγματα της ζωής μου γύρω μου.


Γιάννης Βαρδής


Θέλω να “φύγει” η αρρώστια από την οικογένειά μου και το 2014 να φέρει υγεία στον πατέρα μου.


Ανθή Σαλαγούδη


Το 2013 επιθυμώ να πάρει όλες τις δύσκολες και άσχημες ημέρες που βίωσα. Το 2014 ονειρεύομαι να γεμίσει με όμορφες και ευχάριστες στιγμές γεμάτες δημιουργία και έμπνευση και ανακούφιση για όλους τους Έλληνες.


Ηλίας Βρεττός


Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο το 2013 ήταν η καλύτερη χρονιά μου. Θα ήμουν αχάριστος αν ήθελα να αλλάξω κάτι. Το μόνο που εύχομαι είναι να υποχωρήσει ολοκληρωτικά η κατάθλιψη από τις ψυχές των ανθρώπων. Προσδοκώ σε ένα καλύτερο 2014. Θα ήθελα να δω ξανά αισιόδοξους και χαμογελαστούς ανθρώπους. Αν σκεφθούμε θετικά άλλωστε μόνο θετικά μπορεί να μας ταξιδέψει η ζωή. Αυτή είναι η προσωπική στάση ζωής μου. Χαμογελώ ακόμα και στα δύσκολα.


Βίκυ Καγιά


Θα επιθυμούσα το 2013 να πάρει την στεναχώρια και να μου φέρει το 2014 ηρεμία και γαλήνη.



Κατερίνα Στικούδη


Από το 2013 αφήνω πίσω τις κακές στενάχωρες στιγμές. Περιμένω το 2014 να μας γεμίσει με αισιοδοξία και καλύτερη μοίρα. Στεναχωριέμαι πολύ όταν βλέπω φίλους μου να εγκαταλείπουν την Ελλάδα εξαιτίας της ανεργίας πηγαίνοντας στο εξωτερικό να ξεκινήσουν μία καινούργια ζωή Λυπάμαι όταν χάνω αγαπημένα μου πρόσωπα.


Ευαγγελία Αραβανή


Το 2013 ήταν μία καλή χρονιά για εμένα. Θέλω να έχω την υγειά μου και να έρθουν ακόμα πιο όμορφες ημέρες με χαμόγελο και ευτυχία. Να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές που όλοι ζούμε.



ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ


Να μου πάρει άσχημες στιγμές άγχους και προβληματισμού και να μου φέρει ψυχική ηρεμία και δημιουργικότητα.


ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ


Εύχομαι να αφήσουμε πίσω την κρίση, τους κακούς Έλληνες και να βρούμε τους καλούς Έλληνες που αγαπούν την χώρα μας,


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ


Το 2013 ας αφήσουμε τα χρέη και έχουμε το 2014 δύναμη αγάπη και ομόνοια μεταξύ μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ