Το νέο Hot Cocktail Spot της Αθήνας είναι γεγονός! - Vice Versa στον Κεραμεικό.. επισκεφτείτε το!

Σε ένα πλήρως ανανεωμένο χώρο , με  σχεδιαστικές πινελιές  βιομηχανικού design, το ευρύχωρο κτίριο του Vice Versa by The Leading Bartenders Society εγκαινίασε τη λειτουργία του ως  Cocktail Bar. 

Το νέο Hot Cocktail Spot της Αθήνας  είναι γεγονός !! Σε ένα πλήρως ανανεωμένο χώρο , με  σχεδιαστικές πινελιές  βιομηχανικού design, το ευρύχωρο κτίριο του Vice Versa by The Leading Bartenders Society εγκαινίασε τη λειτουργία του ως  Cocktail Bar. 


Ο Κεραμεικός αλλάζει...

 H νέα αυτή πρόταση εμπνευσμένη από την ταινία Swing kids, φέρνει την "επανάσταση" στο σημερινό κατεστημένο των bars και της διασκέδασης . Σκοπός του Vice Versa δεν είναι μόνο να προβάλει τις ιδιότητες και τις αρχές  του bartending αλλά και να τις διδάξει  στο κοινό του. Σκοπός του Vice Versa by The Leading Bartenders Society είναι οι πελάτες του να πειραματιστούν με τις γεύσεις και να γίνουν «οπαδοί» σε αυτό το κάτι διαφορετικό.   Υπό την σκηνοθεσία και την καθοδήγηση του head bartender και mixologist Άρη Χατζηαντωνίου και των συνεργατών του, οι bartenders του «Vice Versa» ,συνδυάζουν την ευρηματικότητα του mixology με την ευδιαθεσία και το σόου του flair, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στα  Cocktails με ελληνικά προϊόντα.  

Στο  Vice Versa by The Leading Bartenders Society δεν λείπει η δημιουργικότητα των bartenders, αφού  επιλέγουν κυρίως φρέσκα οργανικά προϊόντα εκ των  οποίων τα περισσότερα τα  παρασκευάζουν οι ίδιοι. Τα κλασσικά Cocktails συνυπάρχουν εδώ  και παντρεύονται με νέες δημιουργίες και τάσεις   δίνοντας τους  ιδιαίτερες  πινελιές στη συνταγή. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε στο Vice Versa  είναι να συζητήσετε τις προτιμήσεις σας με τους bartenders  και να δοκιμάσετε το cocktail που σας ταιριάζει μέσα από μια  εξαιρετική Cocktail list . Θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε γευστικά και εντυπωσιακά cocktails όπως το Panacotta Martini ,το Violent V και το Day Dreaming...  

Φυσικά  δε λείπουν από το πρόγραμμα τα dj sets και οι βραδιές live που δημιουργούν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα μέσα στο πολύ ζεστό περιβάλλον.   Αρκετά  σύντομα θα ολοκληρωθεί και η πολλαπλή λειτουργία του χώρου, αφού στον πρώτο  όροφο του Vice Versa by The Leading Bartenders Society θα υπάρχει Wine bar καθώς και bistro με στοιχεία μοριακής κουζίνας.   To Vice Versa σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, τις γεύσεις και την μουσική ατμόσφαιρα θα κακομάθει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.  

Πηγή: www.lifo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ