Good job Nicky: Απίθανος ο γιος του Γιάννη Πάριου - Ακούστε τον να τραγουδάει - «Έμεινε» ο Αρναούτογλου (βίντεο)

«Θα μας κάνει υπερήφανους σ’ ολόκληρο τον κόσμο»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Νικόλαος Βαρθακούρης.

Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Good Job Nicky, στην πρώτη του αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη. 

«Έκρυβα από όλους ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι μέχρι να νιώσω μουσικά ώριμος. Ο πατέρας μου δεν το ήξερε. Μόνο η μητέρα μου. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Έχω το γονίδιο, αλλά ακολουθώ το δικό μου δρόμο. Ο πατέρας μου χαίρεται πολύ για μένα. Και επικοινωνούμε αλλιώς πλέον και καλλιτεχνικά. Και τα τρία αδέλφια μου είναι εκπληκτικά μυαλά. Υπάρχει κατανόηση και αγάπη στο σπίτι. Δεν υπάρχει κάτι που να ντρέπομαι να πω στους γονείς μου. Είναι φίλοι μου πάνω απ΄ όλα!» είπε μεταξύ άλλων ο Νικόλας.

 

Ακόμα εξήγησε πώς του έμεινε το ψευδώνυμο Good Job Nicky.

«Αντιλαμβάνομαι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ήθελα να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου για αυτό και το όνομα Good Job Nicky. Ο αδελφός μου ο Χάρης με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα αγγλικά μου» είπε.

 

Κατάπληκτος με την φωνή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέβασε στο Instagram ένα απόσπασμα από την εκπομπή, στο οποίο ακούμε τον Νικόλα Βαρθακούρη να τραγουδάει.

«ΜΑΓΕΙΑGood job Nicky... Μία από τις ωραιότερες στιγμές στην επαγγελματική μου καριέρα έζησα χθες ακούγοντας αυτή την φωνή να βγαίνει από αυτό το παιδί νόμιζα ότι με κορόιδευαν όταν άρχισε να τραγουδάει στο πλατό και δεν πίστεψα ότι αυτό γινόταν live μπροστά μου με ένα τόσο δα μικρόφωνο ήμουνα σίγουρος ότι ήτανε Play back...

Όμως έκανα λάθος, αυτός ο υπέροχος τύπος τραγουδούσε live αυτός ο τύπος είναι ο Νικόλας ο Έλληνας που πιστεύω οτι θα μας κάνει υπερήφανους σ’ ολόκληρο τον κόσμο Νικόλα χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα είσαι ένα απίθανο παιδί με μία θεϊκή φωνή να είσαι πάντα καλά εσύ και οι συνεργάτες σου αλλά και η υπέροχη οικογένειά σου  και με οδηγό τον Θεό που όπως μου είπες πιστεύεις,να κατακτήσεις όλα σου τα όνειρασ’ ευχαριστώ πολύ που επέλεξες τήν εκπομπή μας για την πρώτη σου συνέντευξη ΤΙΜΗ ΜΟΥ» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ