Το Check - in έμεινε και το ''Success Story'' πάει Ρίο!

Μια... πτήση μακριά από πρόωρα πανηγύρια βρίσκεται η Εθνική Ελλάδος που σήμερα (21.00 MEGA) παίζει το... κομμένο εισιτήριο της για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. 

Μια... πτήση μακριά από πρόωρα πανηγύρια βρίσκεται η Εθνική Ελλάδος που σήμερα (21.00 MEGA) παίζει το... κομμένο εισιτήριο της για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. 


Άρθρο του Αλέξανδρου Κοζαρίδη

Τα ψέμματα τελείωσαν. Η ώρα έφτασε και άπαντες θα στηθούμε μπροστά στο... χαζοκούτι σήμερα στις 21.00 για να δούμε – απολαύσουμε – την μεγάλη στιγμή για το Εθνικό μας συγκρότημα που αντιμετωπίζει στο Βουκουρέστι του αντίστοιχο της Ρουμανίας.  Το πρώτο αποτέλεσμα (3-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» μας δίνει άλλο αέρα για την αποψινή ρεβάνς και εφόσον οι διεθνής μας βγουν στο... στολίδι του Βουκουρεστίου “Arena Națională” με την ίδια σοβαρότητα του πρώτου αγώνα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Η Εθνική έφτασε χθες στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας με το “τσάρτερ της χαράς”! Ένα γεμάτο αεροπλάνο  από πανηγυρτζήδες που ταξίδεψαν  με μοναδικό σκοπό να βγάλουν γούστα και να γιορτάσουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.  Αντίθετα οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο με το που έκαναν την εμφάνιση τους στο αεροδρόμιο του Οτοπένι  σου έδιναν την εντύπωση ότι έχουν την πίστη και την αυτοπεποίθηση για το θετικό αποτέλεσμα που θα μας στείλει όλους στον 7ο ουρανό. Πήραν μαζί τους την ταπεινοφροσύνη, την ψυχραιμία και τη συνείδηση ότι δεν είναι απίθανο να πάθουν μια μεγάλη ζημιά και έδειξαν ομάδα, όπως όλες τις φορές που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν παρόμοια φάση!

Αυτή η παρέα έχω να το λέω που καμιά φορά κλείνεται στον εαυτό της, βγάζει εσωστρέφεια και αντίδραση περισσότερη από όση θα έπρεπε, αλλά το κάνει γιατί αυτή είναι η αυτοάμυνα της. Αυτό είναι το δικό τους τρικ και με αυτό φτιάχνονται. Τα βάζουν με τους δημοσιογράφους, με τον κόσμο που τους αμφισβητεί, με αυτούς που γκρινιάζουν και στο τέλος γυρνάει μπούμερανγκ και όλοι τους... προσκυνούν.

Η προσωπικότητα της Εθνικής είναι σκληρή σαν μέταλλο.  Η προσωπικότητα της Ρουμανίας είναι μαλακή σαν... μαρμελάδα. Το δύσκολο για τους Ρουμάνους δεν είναι να σκοράρουν δύο γκολ και να πάρουν την πρόκριση. Δύο γκολ είναι και μπαίνουν εύκολα. Ωστόσο, πιστεύω ακράδαντα στο περίφημο ‘’success story’’  που έχει δημιουργήσει αυτή την παρέα των παιδιών με πρωτομάστορα τον Φερνάντο Σάντο. Είναι απολύτως βέβαιο ότι εδώ και 10 χρόνια, αυτοί το έχουν το μυστικό. Όπως είναι βέβαιο ότι τελικά σε αυτή την χώρα υπάρχει ένα και μόνο ‘’success story’’. Και είναι η ιστορία αυτών των παιδιών που θα μας κάνουν απόψε  περίφανους!

Καλή τύχη Ελλάδα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ