Παραμυθένιος έρωτας: Το βλέμμα του Πρίγκιπα Χάρι στην Μέγκαν Μαρκλ είναι όλα τα λεφτά - Δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της (Βίντεο)

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Ο Πρίγκιπας Χάρι είναι δίπλα στην Μέγκαν Μαρκλ, σε κάθε της βήμα, σε κάθε της προσπάθεια, δείχνοντας πόσο πολύ την αγαπάει και πόσο στοργικός σύντροφος είναι.

Την ώρα που εκείνη παρουσίαζε το βιβλίο που φέρει την υπογραφή της, εκείνος την κοιτούσε με τόση προσήλωση που όλες καταλάβαμε πόσο τυχερή είναι η Μέγκαν!

Ίσως να ένιωθε υπερήφανος για την γυναίκα του και την φιλανθρωπική της δράση, ίσως απλώς να απολάμβανε την ομορφιά της. Ίσως και τα δυο. Πάντως ο Χάρι δεν πήρε τα μάτια από πάνω του.

Μετά την φιλανθρωπική εκδήλωση μάλιστα ο 33χρονος της έφτιαξε τα μαλλιά. Όλες ψάχνουμε έναν τέτοιο Πρίγκιπα, μα κάποιες τον βρήκαν και τις θαυμάζουμε!

Το βιβλίο έγινε σε συνεργασία με τη Hubb Community Kitchen, ένα γκρουπ γυναικών στο Λονδίνο που μαγειρεύει φαγητό για την τοπική κοινωνία δύο φορές την εβδομάδα, ειδικά για τις οικογένειες κοντά στο Grenfell Tower που πήρε φωτιά πέρσι, αφήνοντας δεκάδες ανθρώπους άστεγους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ