Όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τα μελλούμενα μας τα παρουσιάζει η Άντα Λεούση - Αναλυτικές προβλέψεις

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η αστρολόγος παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις προβλέψεις της...

ΚΡΙΟΣ: Μην ξοδεύετε για άλλους τα χρήματά σας γιατί σύντομα θα ξεμείνετε. Λειτουργήστε πιο μαχητικά για να δείτε ξεκάθαρα τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να συνεχίσετε με καθαρό μυαλό, βάλτε σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον που εμπιστεύεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μία συζήτηση με άτομα που είναι θετικά απέναντί σας, θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες. Δείτε τις δυσκολίες που θα προκύψουν ως ευκαιρία για να αποκτήσετε εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και αν κάνετε λάθη σε συναισθηματικό επίπεδο, ανήκουν σε εσάς. Κάποια εμπόδια από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να σταθούν εμπόδιο στα απώτερα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα θα είναι το μεταβατικό στάδιο για την πορεία των σχέσεών σας. Απ’ το να δίνετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε, δώστε μόνο εκείνες που θα τηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεχάστε τελείως το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν. Η ανάγκη σας να πετύχετε μελλοντικά σχέδια θα είναι έντονη και φαίνεται πως τίποτα πλέον δε θα μπορεί να σας σταματήσει.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως να διαπιστώσετε ελλείψεις στον σχεδιασμό ή προβλήματα σε μια συνεργασία σας, που μπορεί να σας αποτρέψει από το να γίνετε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τις μελλοντικές σας κατευθύνσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όλα δείχνουν ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, αλλά η τάση υπεραισιοδοξίας μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να τις προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε εκτεθειμένοι στις εκτιμήσεις σας, ακόμα και εξαπατημένοι από κάποια άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αναλύσετε τα σχέδια ή τους στόχους που έχετε θέσει σε άτομα αμφιβόλου εμπιστοσύνης, που θα χρησιμοποιήσουν τις δικές σας ιδέες για δικές τους.

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή. Μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε κάποιο ηγετικό ρόλο στον εργασιακό σας χώρο ή να δραστηριοποιηθείτε πιο δυναμικά για τα συμφέροντα σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ