"Συγχαρητήρια Lucas!" Αυτό το μωρό είναι το πρώτο στην ιστορία της Gerber με Σύνδρομο Down

Ο Lucas Warren από το Ντάλτον της Τζόρτζια είναι το πρώτο παιδί με Σύνδρομο Down που επιλέχθηκε ως «το μωρό της Gerber».    

«Το χαμόγελο του Lucas και η χαρούμενη έκφρασή του κέρδισαν τις καρδιές μας φέτος και αποφασίσαμε να τον ανακηρύξουμε εκπρόσωπο για το 2018», ανακοίνωσε ο πρόεδρος και CEO της εταιρίας Gerber, Bill Partyka.  

 

Congratulations to our 2018 Gerber Spokesbaby Lucas! Welcome to the family Lucas, send himlove! #AnythingForBaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ gerber στις

«Κάθε χρόνο επιλέγουμε το μωρό που αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα της μακράς παράδοσης της εταιρίας στο να αναγνωρίζει πως κάθε μωρό είναι μωρό της Gerber. Φέτος ο Lucas ήταν το καταλληλότερο πρόσωπο», συνέχισε.  

Η γονείς του αγοριού υπέβαλαν μια φωτογραφία του σε έναν διαγωνισμό, μαζί με περισσότερους από 140.000 ακόμη συμμετέχοντες αλλά ο μικρός Lucas κατάφερε να ξεχωρίσει.   Η νίκη του στον διαγωνισμό εκτός από τον τίτλο του «Spokesbaby» για την Gerber, συνοδεύεται επίσης από 50.000 δολάρια, τα οποία οι γονείς του είπαν πως θα διαθέσουν για την μόρφωση και την εκπαίδευσή του, αναφέρει το time.com.


«Ως πατέρας, το να βλέπεις το παιδί σου να προχωρά στη ζωή και να πηγαίνει σχολείο, είναι κάτι για οποίο ανυπομονείς. Θέλω απλώς να γυρίσει κάποια στιγμή πίσω και να πει, "Ήμουν το μωρό της Gerber. Δείτε όλα όσα έκανα», δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του Lucas, Jason. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ