Διάσημη ηθοποιός πήγε τον 5χρονο γιο της στην μανικιουρίστα - Έβαλαν το ίδιο χρώμα στα νύχια (ΦΩΤΟ)

Πήραν "φωτιά" τα social media

Συνηθίζεται οι μαμάδες, διάσημες και μη, όταν επισκέπτονται την μανικιουρίστα, να παίρνουν μαζί και την κόρη τους, ώστε η λιλιπούτεια δεσποινίς να έχει τα ίδια όμορφα και περιποιημένα νύχια με τη μαμά.

Αυτό που δεν συνηθίζεται, είναι οι μαμάδες, να θέλουν να έχουν τα ίδια νύχια με το γιο τους. Κι όμως η ηθοποιός Σάρα Μισέλ Γκέλαρ, πρωτοτύπησε. Πήρε μαζί της στη μανικιουρίστα τον 5χρονο γιο της, έκαναν το ίδιο μανικιούρ, και στη συνέχεια δημοσίευσε τις φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram.

 

Sending love and kisses this #christmaseve ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Michelle (@sarahmgellar) στις

Το αποτέλεσμα ήταν να ....  σειστοί το internet. Οι φωτογραφίες, προκάλεσαν σωρία αντιδράσεων, και οι χρήστες χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα: Σε αυτούς που είδαν την κίνηση της ως ένα "πρωτοποριακό μήνυμα" ενάντια στα στερεότυπα για τα δύο φύλλα και σε αυτούς που θεώρησαν ανεπίτρεπτο, να "βάζει" το γιο της να κάνει κάτι γυναικείο.

Η διάσημη ηθοποιός ήθελε με αυτό τον τρόπο να ενθαρρύνει τους fun της να κάνουν κάτι "επαναστατικό" σε σχέση με τους ρόλους των δύο φύλλων και να ανοίξει σχετική συζήτηση γύρω από το θέμα; Αν αυτός ήταν ο στόχος της τον πέτυχε.

Τα Social Media, "πήραν φωτιά" όπως αναφέρει το honey.nine.com.au.

Για την ιστορία οι περισσότεροι θαυμαστές της Σάρα, τάχθηκαν υπέρ της κίνησης της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ