Νέος αέρας στο Μπάκιγχαμ! - Αυτή η φωτογραφία του Χάρι και της Μέγκαν σαρώνει - Πω πω ο έρωτας! (ΦΩΤΟ)

Το παλάτι έγινε πιο ρομαντικό!

Πρίν από λίγες μέρες το παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα του πρίγκηπα Χάρι και της ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ. Στα δύο πολύ όμομρφα πορτραίτα που τράβηξε ο διάσημος φωτογράφος μόδας Alexi Lubomirski, το ζευγάρι απεικονίζεται σε πολύ τρυφερές στιγμές στις οποίες φαίνεται ο μεγάλος έρωτας που ζει.

Οι φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου, έφεραν νέο αέρα στο παλάτι. Είναι διάχυτο πλέον ένα κλίμα ρομαντισμού που αποπνέει από την αγάπη του νέου ζευγαριού. Στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού στο Instagram που  δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες , έχουν γραφτεί εκατοντάδες σχόλια και ευχές για το αγαπημένο ζευγάρι.

 

Στην έγχρωμη φωτογραφία το ερωτευμένο ζευγάρι απεικονίζεται  καθιστό, αγκαλιασμένο να κρατάνε τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου. Η Μέγκαν Μαρκλ φοράει ένα παραμυθένιο φόρεμα με τούλι και δαντέλα του διάσημου οίκου  Ralph & Russo,

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία τους δείχνει όρθιους στον κήπο του παλατιού . Φυσικά και εδώ κρατάνε τρυφερά ο ένας του χέρι του άλλου και λάμπουν από ευτυχία. Πω - πω ο έρωτας δεν κρύβεται!

«Δεν μπορώ παρά να χαμογελάω όταν βλέπω τις φωτογραφίες που τράβηξα, τέτοια ήταν η κοινή ευτυχία τους», δήλωσε στο twitter, ο φωτογράφος Alexi Lubomirski.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ