Υπέροχες! Ο πρίγκηπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έδωσαν στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα τους (ΦΩΤΟ)

Δύο πολύ όμορφες φωτογραφίες, του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το παλάτι του Κένσινγκτον. Πρόκειται για δύο πορτραίτα , ένα έγχρωμο και ένα ασπρόμαυρο που απεικονίζουν το ζευγάρι σε πολύ τρυφερές στιγμές. Τις φωτογραφίες τράβηξε ο διάσημος φωτογράφος μόδας Alexi Lubomirski νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο Frogmore House, μια ιδιωτική βασιλική κατοικία στο παλάτι του Ουίσδορ .

 

A huge thank you to His Royal Highness Prince Harry and Ms Markle, for allowing me to take their official engagement portraits. Not only was it an incredible honour, but also an immense privilege to be invited to share and be a witness to this young couple’s love for each other.  I cannot help but smile when I look at the photos that we took. @Kensingtonroyal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexi Lubomirski photo (@alexilubomirski) στις

Ο Lubomirski, είναι ο φωτογράφος των διασημοτήτων. Στο ενεργητικό του έχει φωτογραφίες πολλών διάσημων αστεριών όπως η Τζούλια Ρόμπερτς και η Αντζελίνα Ζολί. Στην έγχρωμη φωτογραφία το ερωτευμένο ζευγάρι απεικονίζεται  καθιστό, αγκαλιασμένο να κρατάνε τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου. Η Μέγκαν Μαρκλ φοράει ένα υπέροχο φόρεμα με τούλι και δαντέλα του διάσημου οίκου  Ralph & Russo, Το φόρεμα που έχει μακριά φούστα από τούλι και μπούστο διακοσμημένο με ένα πολύπλοκο χρυσό φύλλο, είναι από τη συλλογή του οίκου για το φθινόπωρο- χειμώνα 2016-2017 και κοστίζει 46650 λίρες όπως αναφέρει η daily mail . Μπορεί τα λεφτά να φαίνονται πολλά αλλά οι  Ralph & Russo, είναι διάσημοι για τις δημιουργίες τους και ένας παραμυθένιος έρωτας αξίζει ένα παραμυθένιο φόρεμα.

Το φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ παρουσιάστηκε στις πασαρέλες των Ralph & Russo

Η ασπρόμαυρη εικόνα, που τραβήχτηκε στο χώρο του σπιτιού, δείχνει ότι ο πρίγκιπας και η αρραβωνιαστικιά του χαμογελούν αγκαλιασμένοι καθώς ακουμπούν ο ένας στο κεφάλι του άλλου. Το πανάκριβο δακτυλίδι των αρραβωνων τους είναι σε πρώτο πλάνο καθώς η Μέγκαν αγγίζει τρυφερά το μάγουλο του Χάρι.

 « Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρίγκιπα Χάρι και στη Μέγκαν Μαρκλ που μου ζήτησαν να τραβήξω τις επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα τους.Ήταν μια απίστευτη τιμή να μου ζητηθεί να καταγράψω αυτό το υπέροχο γεγονός, αλλά και τεράστιο προνόμιο να προκληθώ για να μοιραστώ και να καταγράψω την αγάπη αυτού του νέου ζευγαριού», έγραψε ο διάσημος φωτογράφος στους λογαριασμούς του , στο instagram και στο twiiter. «Δεν μπορώ παρά να χαμογελάω όταν βλέπω τις φωτογραφίες που τράβηξα, τέτοια ήταν η κοινή ευτυχία τους», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές του μήνα το ζευγάρια ανακοίνωσε την ημερομηνία του γάμου του που θα γίνει στις 19 Μαΐου του 2018, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Ουίνδσορ, έναν τόπο που συνδέεται αιώνες τώρα με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ