Φοιτήτρια της νομικής κέρδισε το διαγωνισμό για τα πιο θελκτικά... οπίσθια στο Κέιμπριτζ και δηλώνει περήφανη γι' αυτό (ΦΩΤΟ)

«Είμαι πιο περήφανη γι' αυτό από ό,τι για το γεγονός ότι μπήκα στο πανεπιστήμιο αυτο»

Το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ φαίνεται ότι δεν επιβραβεύει μόνο τις γνώσεις και τις επιδόσεις στα μαθήματα αλλά και τα... φυσικά προσόντα. Μία φοιτήτρια νομικής, η Vita, κατάφερε να συγκεντρώσει το 24,32% των ψήφων που διεξήχθη σε φοιτητική εφημερίδα και να στεφθεί με τον τίτλο των καλύτερων οπισθίων του Κέιμπριτζ.

Vita won 24.32 per cent of the vote among readers of The Tab student newspaper

Η Vita δήλωσε υπερήφανη για τα «πλούσια οπίσθιά και τους γοφούς της» τα οποία επέδειξε σε μια φωτογραφία που την απεικονίζει να ακουμπά πάνω σε μια βελανιδιά,στο Homerton College, με τα ... βραβευμένα οπίσθια σε πρώτο πλάνο.

«Είμαι πιο περήφανη γι' αυτό από ό,τι για το γεγονός ότι μπήκα στο πανεπιστήμιο αυτο» δήλωσε η Vita, σύμφωνα με την daily mail. Ένας ακόμα λόγος που κάνει την Vita υπερήφανη είναι ότι κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό παρά τα λίγα... παραπάνω κιλά της. 

 

«Δεν έχω την πιο αθλητική σιλουέτα και έχω αρκετά τροφαντά οπίσθια. Αυτό λέει πολλά για το πόσο έχει προχωρήσει η κοινωνία στην αποδοχή του άλλου όπως είναι. Χρειάστηκε να προσπαθήσω πολύ για να αποδεχθώ το σώμα μου. Ήθελα να το αποδείξω αυτό στον εαυτό μου πετυχαίνοντας κάτι. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα η φωτογραφία να φτάσει ούτε μέχρι την πρώτη δεκάδα, πόσο μάλλον να αναδειχθεί πρώτη. Δεν έχω υπάρξει ποτέ τόσο υπερήφανη. Πιθανότατα νιώθω πιο περήφανη από ό,τι για την είσοδό μου στο Κέιμπριτζ» 

Όπως είπε στη συνέχεια, έστειλε τη φωτογραφία μια ημέρα πριν τη λήξη της προθεσμίας και αφού χρειάστηκε να την πείσει ο σύντροφός της που είναι επαγγελματίας φωτογράφος.

«Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ένοιωθα τόσο παγωμένη και τα πόδια μου ήταν βρεγμένα. Αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι στο βάθος βρίσκεται ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο οποίο διεξάγεται αγώνας. Δεν πιστεύω ότι μας αντιλήφθηκαν. Η βελανιδιά βρίσκεται επίσης δίπλα στις γραμμές του τρένου και κάθε φορά που περνούσαν βαγόνια ο φωτογράφος έριχνε πάνω μου ένα παλτό για να με κρύψει».

Ιδού και οι υπόλοιπες υποψηφιότητες

A runner up from last year's Best Bum competition posed stark naked in the library

Pure cheek: This student pushed her bottom out for the camera as she posed by the lake

Peachy keen: This female student posed in nothing but her boots for the competition

Chilly: This male student go onto the rooftops to get the perfect shot for the competition

A class act: This student stripped completely nude in a lecture hall for her shoot

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ