Όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ έβαλε μωβ μετά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα του Χάρι..... (ΦΩΤΟ)

Τα "έβαψε μωβ' για κάποιο λόγο ή είναι σύμπτωση;

Κατά μία περίεργη σύμπτωση, η βασίλισσα Ελισάβετ, και στις δύο δημόσιες εμφανίσεις που έκανε μετά την ανακοίνωση του επίσημου αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την εκλεκτή της καρδιάς του Μέγκαν Μαρκλ, φόρεσε μωβ ρούχα.

The Queen looked vibrant in pink as she attended a church service in London's Islington 

Η βασίλισσα Ελισαβέτ γενικά αγαπά την μονοχρωμία στο outfit της, και επιλέγει να σπάει την μονοτονία με εντυπωσιακά κάποιες φορές καπέλα που έχουν λουλούδια ή φτερά.

Also in attendance was classical singer Katherine Jenkins who greeted a smiling Queen upon entry to the church

Η πρώτη εμφάνιση της βασίλισσας ήταν σε μία ασυνήθιστη παράσταση σύμφωνα με την Daily Mail: Παραβρέθηκε στην 150η επέτειο  Service of Celebration της ένωσης γραφής, στην εκκλησία St Mary, στο Ίσλινγκτον. Εκεί φόρεσε ένα έντονο μοβ -λιλά μαντό με ασορτί καπέλο και φόρεμα.

The 91-year-old royal experimented with colour blocking wearing both red and purple for her engagement today

Η δεύτερη δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας, ήταν στην ανάθεση του μεγαλύτερου πολεμικού πλοίου της Βρετανίας του "HMS Queen Elizabeth" στο βασιλικό ναυτικό της Αγγλίας, σύμφωνα με την Daily Mail.

The Queen (pictured) visited the UK's biggest and most powerful warship before she welcomes the £3.1billion HMS Queen Elizabeth into the Royal Navy

Εκεί η βασίλισσα φόρεσε ένα σκούρο μωβ παλτό με ασορτί καπέλο με άσπρη καμέλια. Αν σκεφτούμε ότι το μωβ χρώμα για κάποιους .... είναι πένθιμο, οι "κακές γλώσσες" μπορεί να πουν ότι επιλογή του στις δύο τελευταίες εμφανίσεις, συμβολίζει τα αισθήματα της βασίλισσας για τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι.

The Queen (pictured walking with the ship's commanding officer, Captain Jerry Kyd) today said the huge vessel is a 'true flagship for the 21st century

Πριν όμως βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα, πρέπει να λάβουμε υπόψη δημοσιεύματα, σαν αυτό της theuijunkie.com που λέει ότι το μωβ χρώμα είναι ένα από τα αγαπημένα της βασίλισσας Ελισάβετ και το επιλέγει συχνά στις δημόσιες εμφανίσεις της γιατί συμβολίζει  την εξουσία, την  ευημερία, τα πλούτη και την αυξημένη παραγωγικότητα ενώ παράλληλα συμβολίζει την ευφυΐα, την γνώση, την νηφαλιότητα.

The Queen was standing next to Captain Jerry Kyd (left) and Princess Anne (right) as she welcomed Big Lizzie into the Royal Navy 

Πέρα από όλα αυτά η επιλογή του συγκεκριμμένου χρώματος, μπορεί να είναι μια απλή σύμπτωση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ